2777
2789
عنوان

دوران حاملگی میشه طلاق گرفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 47 پست
از لحاظ حقوقی نمی‌دونم. ولی تو دوران بارداری، به خاطر سختی شرایط و بهم ریختن هورمون ها، زمان مناسبی ...

اتفاقا زمان مناسبی هست من اگه تو این خونه بمونم میمیرم یکم پیش از بیمارستان اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل منه الان تاپیک زدم نابودیم هم خودم هم دخترام از لحاظ محبت

کاش فقط محبت بود ما دیگه امنیت جانی نداریم از سه هفته بعد عروسی کتک خوردم الانم که از بس فشار روحی داد حالم بد شد

شاغل بودم ولی از وقتی ازدواج کردم نزاشت کار کنم پنج ماهمه

عززززیزم‌ آخه واسه چی اینجوری می‌کنه حرف حسابش چیه آخه تو الان نیاز ب محبت داری تو این شرایط سخت. حتی میگن تو روحیه نی نی هم تاثیر داره

کاش فقط محبت بود ما دیگه امنیت جانی نداریم از سه هفته بعد عروسی کتک خوردم الانم که از بس فشار روحی د ...

دستش بشکنه ایشالا 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
دقیقا مشکلت با همسرت چیه عزیزم؟

اخلاقش که خیلی تغییر کرده هر چی بگم دعوا هس

از سه هفته بعد عروسی کتک خوردم تو حاملگی هلم داد خوردم به در

الان هم که یه دعوایی انداخت دیگه حالم بد حس میکردم دارم سکته میکنم نمیتونستم راه برم پاهام بی حس میشد

کاش فقط محبت بود ما دیگه امنیت جانی نداریم از سه هفته بعد عروسی کتک خوردم الانم که از بس فشار روحی د ...

تا ۷ یا ۹ سالگی حضانت دست مادره برو حتما روانشناس از اون بپرس راهنمایی درست بکنه

عززززیزم‌ آخه واسه چی اینجوری می‌کنه حرف حسابش چیه آخه تو الان نیاز ب محبت داری تو این شرایط سخت. حت ...

نمیدونم که هر چی بگم دعواس

ما سنتی هم ازدواج نکردیم ولی انگار دیگه دوست داشتنش تموم شده