غذاساز خوب نیس،،رنده برقی یا دستی و تازه رنده درشت خیارشور نصفش رنده نصفش خورد ب تعداد نفرات تخمرغ ،،نصف نفرات سیب درشت ،،ب تعداد نفرات خیارشور ،،،مایونز رو کم کم اضاف کن و هر دور هم بزن و دوباره اضافه کن حتمن نمک رو اخر بریز حتمن سینه مرغ بریز نه رون ک خیلی بدمزه میکنه(ژانبون یا نریز یا کم بریز و حتمن خورد بشه) مرغ رو حتمن با دوتا پیاز بپز ولی پیاز رو تفت و اینا تدع پیاز و مرغ و اب کم تا بپزه و نمک ب مرغ بزن،،فلفل سیاه هم خیلی مهمه
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!