2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی فلفل سیاه و ابلیمو اصاف کن به موادت.ماست شون و ماسونز بهش بزن.بعد دعام.کن.الویه های من معروفن.سیب هاتم بکوب
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
سیب کوبیده. تخم مرغ رنده.و فقط یکی بزار. خیارشور هم خورد بشه.کمی فلفل سیاه و کمی ابلیمو.ماسوتز و سون . عاااالی میشه
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
الویه های منم عالی میشن.مارک سس خیلی مهمه.من فقط مهرام رو دوس دارم دلپذیرم خوبه.مرغش زیاد سیب زمینی و تخم مرغ رنده.دو حبه سیرم توش رنده میکنم عطر فوق العاده میده.آبلیموی تازه.خیارشور ترد کم آب! نخودفرنگی هم مقداری
غذاساز خوب نیس،،رنده برقی یا دستی و تازه رنده درشت خیارشور نصفش رنده نصفش خورد ب تعداد نفرات تخمرغ ،،نصف نفرات سیب درشت ،،ب تعداد نفرات خیارشور ،،،مایونز رو کم کم اضاف کن و هر دور هم بزن و دوباره اضافه کن حتمن نمک رو اخر بریز حتمن سینه مرغ بریز نه رون ک خیلی بدمزه میکنه(ژانبون یا نریز یا کم بریز و حتمن خورد بشه) مرغ رو حتمن با دوتا پیاز بپز ولی پیاز رو تفت و اینا تدع پیاز و مرغ و اب کم تا بپزه و نمک ب مرغ بزن،،فلفل سیاه هم خیلی مهمه
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کن خیار شور رو خورد کن مرغ رو بپز و ریش ریش کن من بعضی موقع ها به جای مرغ کالباس میریزم البته خیلی کم پیش میاد بعد نخود فرنگی رو بریز و سس رو هم بریز خوب ورز بده من اگه روغن زیتون داشته باشم یه خورده هم روغن زیتون میریزم به جاش سس کمتر میریزم
هرکش تاحالا الویه های منو خورده.حالایا توپارک یا حتی اجیم دستورشو ازم گرفته.یه مدت برا مغازه شوهرمم درست میکردم برافروش
سیب زمینی رو خوب خوب بکوب من تخم مرغو خرد میکنم نه رنده
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نکته خیلییی هن.هنه موادو قاطی کردی و از داغی افتاد بعد مایونز و سون رو اضاف کن.یا ماست پر جرب