2777
2789
1. رنده نکن وقتی سیب زمینی داغه با پشت 0نگال له کن یا ریز خورد کن...2. نوع سس...3. وقتی گرمه سس نزن یکم خنک شد بزن بذهر تو یخچال بمونه...4. ماست و روغن و اینا نزن نمک آخر کار و آبلیمو تقریبا نصف لیمو کوچیک اگه واسه 5 تا 6 نفره...5.مرغتو خیبی بپز طوری که دست میزنی مثل پودر از هم جداا شه این خیبی مهمه...6. خیارشورت هز این مارکدار شیشه ایا نباشه از اون قدیمیا مثل خونگین اون اولیا ترشن نه شور خیلی بد میشه ..واسه لقمت میتوتی لز اونا بگیری ولی داخلش نه...بعدم 7وب مخلوط کن روش سس بمال بذهر چندساعت تو یخچال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم.همه
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من مایونز سفید استفاده میکنم و اتفاقن ماست هم میزنم غذای کم کالری دوس دارم ،،مایونز حتی رژیمی هم چاق میکنه خیلی!!!
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
وااای هوس کردم چقدر
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
سیب زمینی و تخم مرغ و مرغ رو باهم میریزم تو چرخ گوشت
خیارشور رو خیلی ریز خورد میکنم و بهش اضافه میکنم
نخود فرنگی رو هم اضافه میکنم
نمک خیلی کم میزنم
وقتی دارم مرغ رو میپزم به اندازه دو سوم لیوان از آب مرغ رو صاف میکنم و نگه میدارم به اندازه یک سوم قالب کره رو تو آب مرغ حل میکنم
وقتی مواد رو با هم مخلوط کردم آب مرغ رو بهش اضافه میکنم
خوب بهم میزنم و بعد سس میزنم
یعنی طعمش عالی میشه
گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
مینا منم کلا غذای رژیمی دوس دارم جدیدا. اهمیت به خودم و اندامم از هرچیزی خوشمزه تره.خخخخ
4 تا سیب زمینی رنده شده
1 دونه تخم مرغ رنده شده
یه سینه مرغ خرد شده.
دوتا هویج خام رنده شده
نصف فلفل دلمه ای رنده شده
نخود فرنگی
خیارشور
سس سفید ساده

مرغ رو با پیاز بزار بپزه تا خودش کم آب شه کاملا غلیظ شه بعد پیاز رو توش بکوب و با اب مرغ به سالاد اضافه کن

برو درست کن دعام کن😊 هویجها رو میتونی بپزی و رنده کنی ولی حذف نکن
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀