2777
2789

معذرت میخام شورتم زود زود بو میگیره قبلا دور تر بود می‌گرفت،بوی خیلی بدی میگیره انگار یکی ک جورابش رو کلی وقته نشسته بعد گاهی جوش می بینم بظرتون عفونته؟ چطور درمانش کنم؟

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

دوستان من ی سوال داشتم..خواهش میکنم بهم جواب بدین 

من دیروز صبح قرص ال دی میخوردم تموم شد برای پریودی

بعد دفعه قبل سه روز بعد پریود شدم

ولی این دفعه الان دیدم لکه اومده..به نظرتون پریود شدم؟

چون بعدش یک ساعت اینا گذشت ولی چیزی نیومده

ببخشید دوستان

خیلی خیلی مهمه خواهش میکنم بهم جواب بدین 

کسی هست بهم جواب بده لطفا🥺

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زنان برو 

من دخترم، بعد روم نمیشه خب نگاه میکنن، روش تشخیص دیگه ای نیس؟ 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

من دخترم، بعد روم نمیشه خب نگاه میکنن، روش تشخیص دیگه ای نیس؟ 

پس هیچی

باجوش شیرین تواب ولرم بریز خودتو بشور بعد شامپومخصوص شستشوی بانوان بگیر بشور 

خونه هم ش.ورت نپوش 

خارش و سوزشم داری؟متاهلی‌؟اگرمتاهلی مترونیدازول بخوربا پماد واژینال کلوتریمازول استفاده کن خوب میشه

نه مجردم دخترم، خارش و سوزش نه ولی بوی بد میگیرم

پس هیچی باجوش شیرین تواب ولرم بریز خودتو بشور بعد شامپومخصوص شستشوی بانوان بگیر بشور  خونه هم ...

ممنون، این شامپو ک گفتین واسه عفونته؟