2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقدر گشتم که حد نداره 

تو یخچال نرفته ک!چون عروس هلندیم ی بار در یخچال باز بود وسیله برمیداشتم رفته بود اون تو خدا رحم کرد دروبستنی دیدمش

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
من دلم میسوزه تو قفس باشه ،همش ازادش میزارم  کارم اشتباهه؟

نه والا این طبعشون ازاد بودنه.ولی شبا موقع خواب قفس امن ترین جاست مال منم صبح بیدار میشه میاد بیرون تا شب موقع خواب فقط میره تو خونه ش.موقع غذا هم در باره بخواد میره اون تو میخوره میاد بیرون

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

اسی فلش گوشیتو روشن کن ،چراغا رو خاموش کن ،نور بزن همه جای خونه اگه قایم شده باشه نور فلش بخوره به چشمش برق میزنه میتونی پیداش کنی فقط زیر پاتو مراقب باش یه وقت نیاد اونجا

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چه خوب خودش بلده  این کوچولوهه ،اندازه یه بند انگشته

اره اوخی چ کوچولو ای جون.چ جوری غذاش میدی

اسی فلش گوشیتو روشن کن ،چراغا رو خاموش کن ،نور بزن همه جای خونه اگه قایم شده باشه نور فلش بخوره به چ ...

اهااا اره این خوبه