2777
2789

به نظرم فقط به طب سنتی اکتفا نکن اول متخصص برو  بعد طب سنتی چون گرید ۳ یعنی فیبروز کبدی و کبد شما زخم و به راحتی درمان نمیشه و حتما باید زیر نظر متخصص باشی ،شما دفع روزانه دهرید با این شرایط کبد ،من پدرم انزیم بالا داشت دفع نداشت مرتب گل محمدی دم میکردیم صبح ناشتا میخورد ،خاکشیر با اب ولرم ناشتا میخورد 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
اره واقعا اشتباه کردم  ولی خب من احساس میکنم از حرص و جوش اینجوری شدم  الانم واقعا حالت ...

لک که از کبد بقیش نمیدو نم 

ان شالله درمان کنی خوب میشی نگران نباش توکل بخدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گفتن از نظر حرفه ای و علمی ما نمیتونیم در دوران بارداری و شیردهی به کسی محصولی توصیه بکتیم.بای ...

اره عزیزم ممنون میشم

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
اره باید رعایت کنم اوایل زایمانم انقد چربی حیوانی و گوشت بهم دادن ک نگو  ب نظرت خوب میشه ؟؟

نمیخوام بترسونمت خدا کمک کننده به همه هست اول و بعد دکتر و خودت ،راه سختی در پیش داری باید سخت مراعات کنی وگرنه خدای نکرده یکم جلو بری به سیروز کبدی برسی اصلا درمان نداره مطلقا چربی نخور ،امید به خدا کبد خودشو بازسازی میکنه 

به نظرم فقط به طب سنتی اکتفا نکن اول متخصص برو  بعد طب سنتی چون گرید ۳ یعنی فیبروز کبدی و کبد ش ...

ن روزانه نیست یبوست دارم 

پدرتون چند بود گریدش

اره رفتم پیش فوق تخصص ازمایش خون نوشته باید برم 

چون بچه کوچیک دارم سختمه دکتر رفتن و ازمایش و اینجور چیزا

نمیخوام بترسونمت خدا کمک کننده به همه هست اول و بعد دکتر و خودت ،راه سختی در پیش داری باید سخت مراعا ...

آخه بچه پنج ماهه دارم چطور رژیم بگیرم

ن روزانه نیست یبوست دارم  پدرتون چند بود گریدش اره رفتم پیش فوق تخصص ازمایش خون نوشته باید بر ...

بخاطر همون مشکل کبدی شماست یبوست چون عملکرد ضعیف داره، پدر فیبرو اسکن کبد انجام داد التهاب داشت ولیربابت گرید پزشک چیزی نگفت دارو داد ،همرا با رعایت تغذیه و ورزش و خدهروشکر ازمایش جدید پزشک راضی بود ولی گفت باید رعایت داشته باشه پدرم ۲ مرتبه حجامت کرد چون سیگار خیلی میکشید اونم تاثیر خوبی گذاشت ،انشالا شما هم با پیگیری بهتر شی ،بچه کوچیک داریرمیدونم سخته ولی درمان خیلی برای شما مهم ،من پدرم اولین بار دکتر رفت ساعت یک ربع به ۲ صبح رفتیم اتاق دکتر ما از ۱۰ رفتیم مطب منم بچه کوچیک دارم ولی پشت گوش ننداختیم بردمش خودم اونم با بچه رفتیم

بخاطر همون مشکل کبدی شماست یبوست چون عملکرد ضعیف داره، پدر فیبرو اسکن کبد انجام داد التهاب داشت ولیر ...

حجامت کبد ؟

آخه بچه پنج ماهه دارم چطور رژیم بگیرم

عزیزم شیرخشک بده ،بچه شما نهایت شیرخشک میخوره ،پسر من شیر خشک خورد ماشالا هم قد ووزنش خوبه هم سلامت ،بابا یکم برا جون خودت دل بسوزون من بیشتر دلرنگران شما هستم الان تا خودت ،فکر رفت به چند ماه قبل پدرم ،حالم خیلی بد بود ،تو رو خدا پاشو برو ازمایش بده ،بعدم دکتر ،نهایت یکی بره مطب بشینه نوبت شما شد برو مطب

حجامت کبد ؟

حجامت هنون وسط کتف کرد پدرم خونش شدید سیاه و غلیظ بود و ۱۰ روز بعد دوباره حجامت کرد و مجدد برا ۵۰ روز بعد چون سیگار خیییلی کم کرده و رعایت میکنه هم دفع بهتر شده هم بافت خون بهتر شده رنگ و غلیظت

بخاطر همون مشکل کبدی شماست یبوست چون عملکرد ضعیف داره، پدر فیبرو اسکن کبد انجام داد التهاب داشت ولیر ...

خب خداروشکر ک بهتر شدن 

من با سونو فهمیدم 

ایشون چرا سونو نرفتن

خواهر منم کبدش چربه خیلی لاغره فعالیتشم زیاده گرید 1 چیکار باید بکنه تازه آزمایشش داده

گرید ۱ با ورزش و همون تغذیه سالم داشتن خوب میشه و معمولا دارو نیاز نیست نمک ،روغن نخوره و شیرینی نخوره 

خب خداروشکر ک بهتر شدن  من با سونو فهمیدم  ایشون چرا سونو نرفتن

سونو هم انجام دادن مشخص شد مشکل کبد دارن و فیبرو اسکن کبد دقیق میزان اسیب کبد معلوم میکنه