2777
2789
شما چند بودی ؟

من ۲ بودم الان تقریبا یک شدم البته من داروهامو فقط یدوره مصرف کردم حوصلم نکشید ادامه بدم ولی شما چون گرید ۳ هستش حتما برو طب سنتی وپی گیر باش 

راستی موقع غذا خوردن سعی کن در حالت ارامش باشه و حرصو جوش نخوری این یکی از دلایلش میتونه باشه

نون و برنج کم‌بخور خیلی کم من گرید نیم شدم پرخوری عصبی داشتم یه مدت از اون شدم  ولی برو دکتر ...

شما چند بودی 

اره دکتر رفتم 

برام ازمایش نوشته هنوز انجام ندادم 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توصیه من برای کسایی که باردار یا شیرده نییتن استفذده از پودر دتاکس چای سبز و کنگر فرنگی هست ما تا گ ...

بادرار و شیرده نیستن یا هستن؟

شما چند بودی  اره دکتر رفتم  برام ازمایش نوشته هنوز انجام ندادم

هنوز ۱ نشده بود داروی خاصی بهم نداد گفت رعایت کن نکنی میره بالا

حالا از اون روز واقعا غذام کم کردم من مینشتم سفره کم کمش ۲ تا لواش بیشتر بربری یا نصف سنگگ میخوردم الان کردم کف دست

حس میکنم ۱ کیلو لاغر کردم

آبم زیاد میخورم 

من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۴

همه بهم‌ میگن وزنت خوبه اما همین تعریف ها گند زد به سلامتیم وزنم متاسفانه زیاده 

راستی چربی هم کم کردم دیگه بدم میاد از روغن🥴

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
من ۲ بودم الان تقریبا یک شدم البته من داروهامو فقط یدوره مصرف کردم حوصلم نکشید ادامه بدم ولی شما چون ...

آره باید برم 

من گرید دو بودم ۵سال پیش جدی نگرفتم رعایت نکردم شد۳

چی بهشون دادن

چندتا دارو سنتی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

آره باید برم  من گرید دو بودم ۵سال پیش جدی نگرفتم رعایت نکردم شد۳

لطفا جدی پیگیری کن جوونی حیف بخاطر سهل انگاری سلامتیت به این راحتی تو خطر بندازی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
هنوز ۱ نشده بود داروی خاصی بهم نداد گفت رعایت کن نکنی میره بالا حالا از اون روز واقعا غذام کم کردم ...

شما ک خوبی نگرانی نداره پس من چی بگم

لطفا جدی پیگیری کن جوونی حیف بخاطر سهل انگاری سلامتیت به این راحتی تو خطر بندازی

اره واقعا اشتباه کردم 

ولی خب من احساس میکنم از حرص و جوش اینجوری شدم 

الانم واقعا حالت خستگی و ضعف دارم موهام میریزه صورتم لک شده افسرده شدم فراموشی گرفتم استخونام درد میکنه

مممنونم عزیزم  اره باید پیگیری کنم نگرانم دکتر بهم گفت خیلی شدیده و کبد بزرگ شده  برنج چ ...

برنج منع نداره ولی شما روغن نخور ،خیلی مراقب باش اگر بابل بودی دکتر عابدی فوق تخصص گوارش و کبد پدرم پیش ایشون نتیجه گرفتن 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
برنج منع نداره ولی شما روغن نخور ،خیلی مراقب باش اگر بابل بودی دکتر عابدی فوق تخصص گوارش و کبد پدرم ...

اره باید رعایت کنم اوایل زایمانم انقد چربی حیوانی و گوشت بهم دادن ک نگو 

ب نظرت خوب میشه ؟؟

شما ک خوبی نگرانی نداره پس من چی بگم

نه بابا غافل بشم دیدی گریدش رفته با لا

ممنون عزیز حتما بپرس

عزیزم گفتن از نظر حرفه ای و علمی ما نمیتونیم در دوران بارداری و شیردهی به کسی محصولی توصیه بکتیم.باید با پزکشوپ مشورت کنن

اکه خواستی بگو اطلاعات این محصول رو برات بفرستم تا به دکترت نشون بدی

چون بلاخره بخوای دارو مصرف کنی شیمیاییه، این حدااقل هم گیاهیه هم اثرگذار