2777
2789

مامان منم گرید۳

فعلا رفته طب سنتی

دارو گرفته یکم رنگش روشن تر شد۶

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو که میگم انجام بده 

هر روز نیم ساعت پیاده روی  تند داشته باش 

صبح ناشتا یه لیوان خاکشیر دم کن و بخور 

شیرینی جات رو به حداقل برسون و غذاهای چرب نخور

رفته رفته هی چربی کبدت کم میشه

ورزش

آب و مایعات اصلاااااا بین غذا و بلافاصله بعد غذا نخور

اگه میتونی روغن صنعتی نخور روغن‌های طبیعی مصرف کن

سبزیجات هم زیاد مصرف کن

مواظب باش گرید ۳ لب مرزه ها

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چرا اینجوری شدید؟ ارثیه؟ با غذا نوشابه می خوردین؟

اره میخوردم 

اضافه وزنم زیاد نیست البته ۱۶۵ قدمه ۷۸ وزن

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
اینو که میگم انجام بده  هر روز نیم ساعت پیاده روی  تند داشته باش  صبح ناشتا یه لیوا ...

ممنون عزیزم الان ک بچه شیر میدم اشکال نداره 

ورزش آب و مایعات اصلاااااا بین غذا و بلافاصله بعد غذا نخور اگه میتونی روغن صنعتی نخور روغن‌های طبی ...

اره خیلی نگرانم

از پزشک  طب سنتی کمک بگیر سس ها سرخ کردنیها خامه و غذاهای چرب خیلی کمتر استفاده کن در عوضش ورزش حداقل پیاده روی روزانه مفیده دمکرده ی خارخاسک خارشتر عرق کاسنی و شاتره  ویه دارویی بود که از ترکیب چن گیاه بودش استفاده کردم کمتر شد البته میگن داروی گیاهی لیور گل هم مفیده من هنوز استفاده نکردم 

اره خیلی نگرانم

خب پس از همین الان عادات بد تغذیه رو بذار کنار

ورزش هم حتما بکن شده روزی نیم ساعت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ممنون عزیزم الان ک بچه شیر میدم اشکال نداره 

اهان بچه شیر میدین 

خاکشیر یکم باعث نفخ بچه میشه .

میتونید برید دکتر طب سنتی باهاش درمیون بذارید ولی پیاده روی رو حتما داشته باش