2777
2789
عنوان

سفر به کربلا با اتوبوس

4193 بازدید | 34 پست

میخواستم راهنمایی کنید برام سفر کاروان خدمات رسانی خوب بود یانه؟؟شما رسیدین  مرز یه شب مهران موندین  لازم پتوی چیزی برا خواب همراه باشه؟ به نظرتون کفش راحتی صندل تابستونی باخودم ببرم که هم تو اتوبوس هم اونجا راحت باشه؟؟ لباس های که میرم حتما همه باید مشکی با‌شه؟ خط ایرانسل وهمراه اول داخل حرم وبازار آنتن میده؟؟ برای اونجا صندل تابستونی خوب هست؟؟ و شما پول دلار گرفتین یا دینار از صرافی ها باید بگیرم یا شنیدم سازمان حج و زیارت؟؟ هر اطلاعاتی دیگه دارین ممنون میشم 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

خوش به سعادتت التماس دعا دارم تاحالا کربلا نرفتم 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
خوش به سعادتت التماس دعا دارم تاحالا کربلا نرفتم 

عزیزم ان شا الله به حق همين روزهای عزیز قسمت شما هم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندل حتما ببر 

لباس گرمم ببر چون لب مرز شب سرده 

یکم عرق نعنا ببر با زنجبیل 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
صندل حتما ببر  لباس گرمم ببر چون لب مرز شب سرده  یکم عرق نعنا ببر با زنجبیل

عزیزم راجب اینکه خط آنتن میده یانه اطلاعاتی داری؟ 

سعی کن زیاد با خودت لباس بر نداری لباس راحت و خنک 

اگه بچه داری همراهت نودل یا چهار مغز و میوه خشک ببر برای تنقلات 

معمولا شب مرز نمیمونه پتو لازم نیس جا گیره یه شبه دیگه فوقش 

باید سیم کارت بخری مخصوص اونجا 

البته میتونی از نت هتل استفاده کنی 

سیم کارت خودت خیلی هزینهواش میشه سیم کارت اونجا رو بگیری بهتره 

ودر آخر زیارتت قبول انشاالله حاجت روا 

دعا کن برای عاقبت بخیری و سلامتی بچه هامون 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد  

ان شالله سلامت بری و برگردی

برای منم دعا کن🥺

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

سعی کن زیاد با خودت لباس بر نداری لباس راحت و خنک  اگه بچه داری همراهت نودل یا چهار مغز و میوه ...

خیلی ممنونم دوست عزیزم ان شا الله هرحاجتی داری به حق امام حسین بهش برسی 

ماتوی مرز نمونیدم تاحالا البته پارسال که خیلی شلوغ بود از چذابه رفتیم خلوت تر از مرزای دیگه بود واسه همین مجبور نشدیم بمونیم،من پتو هیچ وقت نبردم ونیازم نشده فقط سالای پیش که هواسرد بود پالتو باخودم بردم که البته اکثرا دستم بود واذیت شدم ولی یه شب هوا یه جوری سرد شد طافت فرسا اونشب اون پالتو نیازم شد ولی ازپارسال تا چند سال دیگه که محرم تابستونه بعدی میدونم نیاز شه،بستگی به خودت داره من با دمپایی راحت ترم تاکتونی هوا به شدت گرمه اگه باکتونی اذیت میشی نبر من همیشه بادمپاییم کلا از ایران بادمپایی میرم و برگشت هم همینطور کلا دمپایی پامه،لازم نیست لباسات مشکی باشا ولی چون ماه صفره و میخ ای حرم بری و اینا خوبه که مشکی باشه ولی میتونی چند دست مشکی برداری ویک یانهایتا دوتاغر مشکی، سیمکارتو نمیدونم چجوریه ،ما دینار گرفتیم از صرافی فکرمیکنم ولی خیلی دراین مورد اطلاعی ندارم کاروان هم خوبه من نرفتم تاحااا ولی بعضیا میگن کاروان تو اربعین بده بازم نمیدونم،

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

عزیزم راجب اینکه خط آنتن میده یانه اطلاعاتی داری؟ 

انتن نمیده از مرز به اونور

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ماتوی مرز نمونیدم تاحالا البته پارسال که خیلی شلوغ بود از چذابه رفتیم خلوت تر از مرزای دیگه بود واسه ...

پوشش باید چجوری باشه حتما چادر سرمون باشه ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍