میخواستم راهنمایی کنید برام سفر کاروان خدمات رسانی خوب بود یانه؟؟شما رسیدین مرز یه شب مهران موندین لازم پتوی چیزی برا خواب همراه باشه؟ به نظرتون کفش راحتی صندل تابستونی باخودم ببرم که هم تو اتوبوس هم اونجا راحت باشه؟؟ لباس های که میرم حتما همه باید مشکی باشه؟ خط ایرانسل وهمراه اول داخل حرم وبازار آنتن میده؟؟ برای اونجا صندل تابستونی خوب هست؟؟ و شما پول دلار گرفتین یا دینار از صرافی ها باید بگیرم یا شنیدم سازمان حج و زیارت؟؟ هر اطلاعاتی دیگه دارین ممنون میشم
حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
لباسم اصلا لازم نیست زیاد برداری نهااااایت ۳یا۴ دست بردار چون همش رو کولته اذیت میشی بازم خودت میدونی اگه تند تند لباس عوض میکنی بیشتر بردار ودر نظربگیر که هوا خیلی گرمه پس فکرکنم نهایت یدونه لباس استین دار برداری بهتره بازم بستگی به خودت داره من دوتاشلوار میبرم بانهایت ۳تا لباس ولباسای خنک بردار خیلی گرمه کلاه لبه دترم شاید نیازت بشه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط دو دست لباس خنک بردار یکی بپدش یکی هم بزار کوله ات . بنظر من اگ چادر عربی جلو بسته داشته باشی زیرش تیشرت بپوشی بهتره . یا عبا . عرق نعنا و زنجفیل بردار . دیگه یه حوله دستی یه شامپو و مسواک و اینا . کفش حتما صندل راحتی . کوله سبک بردار .کلاه بردار. اسپری و مام چون بشدت گرمه . پول هم ما دینار گرفتیم اما با پول ایرانی ۶م میتونی بری
میتونی عبا هم بپوشی ولی کلا اونجا زیاد دوس ندارن لباس و چادر گل گلی رو بد نگات میکنن ی ...
نه چادری نیستم
مرسی از توضیحت عزیزم
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
خیلی گرمه خیلی حالا تا اربعین احتمالا یکم هوا خنک تر بشه فک نمیکنم مرز مهران معطل بشین لباس و اینچیزام انقد برندار نهایت یکی بپوش یکیم بیار بشوری پنج دقیقه خشک میشه من عراق نرفتم ولی مهرانم
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️