2777
2789
عنوان

کلاس اول

76 بازدید | 15 پست

سلام وقتتون بخیر 

مامانا من یه دختر کلاس اول دارم یکم حواس پرتی و لجبازه بشدت استرسی وترسو هست درساشو اصلا یاد نمیگیره خیلی گریه می‌کنه ازش یه چیزی میپرسم می‌ترسه جواب بده اشتباه باشه خیلی حالم بده دخترمو توو این وضعیت میبینم حالش اصلا خوب نیست انگاری فراری ازهمه میبینمش کلی غصه میخورم میشه بهم بگین چیکار کنم براش حالش خوب بشه قبلش یه دختر سرحال بود خیلی ذوق و شوق مدرسه داشت خودش بیدار میشد آماده میشد ولی الان نه 🥺🥺

سرزنش نکنید وقتی اشتباه جواب داد

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Taraghi_kudak

اینو کپی کن بفرس ایتا تا آبی بشه

بزن روش توی اون کانال قشنگ توضیحات داده شده

دوست داشتی تست بندرگشتالت هم ازش بگیری خوبه

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

بگید اون ازتون بپرسع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

قبل اینکه شروع کنین به درس خوندن و مشق نوشتن، بغلش کن، بوسش کن، بهش بگو طبیعیه که الان خوب درسارو یاد نگرفتی، همه بچه ها همینن، بگو من خودمم کلاس اول بودم همینجوری بودم ولی بعدا تلاشم و بیسار کردم، یادگرفتم. توام به مروز یاد میگیری‌. نگران نباش

ضمنا وقتی ازش سوال میپرسی، اگه اشتباه جواب داد یا اشتباه نوشت، توروخداااااا دعواش نکن‌. فدای سرش، روح و روان و سلامت بچه از هرچیزی مهمتره. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

مدارس ایران کلا هر نوع بچه‌ای رو از درس زده میکنن

ولی اگر مشکلی هست از همین اول تلاش کن رفع بشه اگر معلمش خوب نیست کلاسش رو عوض کن، مشکل توجه و تمرکز اگه هست ببرش مشاور با کمک مشاور حل کن و اصلاااا برای درس و مشق دعواش نکن

.

معلمش چند وقت پیش بهم زنگ زد گفت هیچی بلد نیست 

پریروز که غیبت داشته دیروز رفته مدرسه معلم پرورشی گفت میندازمت سطل آشغال اینم از مدرسه خودش با گریه اومده خونه

معلم پرورشی گفته شوخی کردم باهاش هرکاری میکنم نمیره مدرسه تااسم مدرسه ومعلمش میاد گریه می‌کنه کلا افسرده شده انگار هیچ تلاشی نمیکنه

(ما توو روستا زندگی میکنیم واسه همین با بچه های دیگه می‌ره میاد ولی الان هیچوقت به تنهایی اینهمه راه نرفته و نیومده همیشه یکی همراش بود)

معلمش چند وقت پیش بهم زنگ زد گفت هیچی بلد نیست پریروز که غیبت داشته دیروز رفته مدرسه معلم پرورشی گفت ...

پس اذیتش کردن 

مدرسشو چرا عوض نمیکنی؟ 

خب اونجا حس خوبی نداره 

نمیتونی غیر انتفاعی بنویسیش؟ 

اینقدر قشنگ غ انتفاعیا درس میدن که نیاز نباشه به این رفتارا

پس اذیتش کردن مدرسشو چرا عوض نمیکنی؟ خب اونجا حس خوبی نداره نمیتونی غیر انتفاعی بنویسیش؟ اینقدر قشنگ ...

متاسفانه توو روستا زندگی میکنم و جایی که زندگی میکنیم مدرسه غیر انتفاعی نداره 

دخترنن خوش ذوق سرزنده ولی معلمش کاری کرده بچه اصلاذوق نوشتن نداشته باشه سیستم اموزش پرورش ایران بهتر ...

دقیقا زنگ زدم به معلمش گفتم این چه رفتاریه بچه ام اگه بلد بود نمیفرستادمش مدرسه بچه که نمیدونه شوخی چیه گفتم اگه نمیتونین درس بدین بگین میرم آموزش و پرورش میگن جابه جا کنن کلا انگیزه بچمو ازبین بردین الان تااسم معلمش میاد کلا ساکت میشه به فکر فرو می‌ره دیروز  گفت بفرستش مدرسه الکی بزرگش کردین موضوع رو