2777
2789

سلام بچها اگه تاپیکای‌منو بخونید متوجه‌میشید که چه زندگی سختی داشتم 

و هزاران بار این زندگی زد منو زمین و بارها بلند شدم 

اینبار اخر بدجور خوردم‌کرد اما تصمیم‌گرفتم بخاطر خودم بخاطر همسرم بلند شم!!! 

میخام برای بارداری اقدام‌کنم 

منتهی مشکلی که دارم اینه که دوساله فهمیدم یکی‌از‌کلیه هام کم کاره و توی سونوگرافی آتروفی هست 

و میخام برای بارداری اقدام کنم 

ولی خیلی‌میترسم 

یا بچه‌مشکلی براش پیش بیاد یا دچار دفع پروتویین و مسمومیت بارداری بشم برم توکما 

خانما‌خواهشششش میکنم‌اگر کسی تجربخ ای داره یاموردی شبیه من هست راهنماییم کنه خیلی نابود و داغونم 

کمکم کنید بچها 

اولین باره دارم بعد ازخدا از بچهاب اینجا کمک‌میگیرم‌تاارومم کنن

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو با پزشک مشورت کن کسی اینجا نمیتونه کاری کنه ولی بارداری با اینجور مشکلات ریسکه

من فقط خواستم‌کسی اگر تجربه ای داره بم بگه خیلی از افکارم دست خودم نیست شاید حداقل اروم بشم باصحبتای کسی

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
دکتر بگو. اگ ریسک باشه بهتون میگه

دکتر چی؟ یه دیسک‌ کمر معمولی داشتپم ۴۰ بار از چندتادکتر پرسیدم میتونم برم بدنسازی ؟ گفتن اره بروووو رفتم ۳ تادیسکم پاره شد کارم ب جراحی کشید

استارتر رفتی دکتر هرچی گفت بیا به منم بگو جون خودم حوصله ام نمیشه برم تو صف دکترا

مگه توم اینجوری هستی

دکتر چی؟ یه دیسک‌ کمر معمولی داشتپم ۴۰ بار از چندتادکتر پرسیدم میتونم برم بدنسازی ؟ گفتن اره بروووو ...

از دکتر زنان بپرس .قبلش برو دکتر زنان مشاوره بگیر. برات ازمایش اینا بنویسه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
حتما با پزشک مشورت کن .ا خواهر زنداداش من تو ۷ سالگی یه کلیه اشو از دست داده بود و تو سن ۲۰ هم باردا ...

واقعا؟ الهی شکر چقد اروم شدم کامنتتو خوندم تنش سلامت باشه

الآن اگر كليه ت سالم ترين كليه هم باشه با اين آب آشاميدني مزخرف و پر از املاح حتما كليه ت دچار مشگل ميشه . آب تهران يه زماني به بهترين اب آشاميدني ايران معروف بود . الآن شده مزخرف ترين آب آشاميدني ايران . يه مقدار دم البالو از عطاري بگير . هر ماه يه بار مثل چايي دم كن و بخور . كليه تو ليز ميكنه و هر چي املاح و رسوبات تو كليه باشه ليز ميخوره و با ادرار دفع ميشه . دوباره كليه ت مثل روز اولش ميشه . با كاكل ذرت اگر دم كني اثرش بهتره . اگر به خودت برسي و مراقب خودت باشي مشگلي پيش نمياد . 

منم یه کلیه ام ناجوره فکر کنم کار نمیکنه الان دیگه  تا حالا فکر نکرده بودم برا بارداری خطرناکه

بچه داری مشکل کلیت چیه؟ من یکیش گارنمیکنه کیستم داره 

الآن اگر كليه ت سالم ترين كليه هم باشه با اين آب آشاميدني مزخرف و پر از املاح حتما كليه ت دچار مشگل ...

اخه یکیش کلا کارنمیکنه