2777
2789

مشکل ی بنذه خداست که مالی هستش.  که اگه حل نشه باعث سرافکندگیش پیش دوست و اشناش میشه. توروخدا هرچی بلدین و شنیدین ک جواب داده بگید

133 بار یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین

مخصوص این روزا و شب هاست

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر یونسیه میگن سریع حاجت میده. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ:

#بدست_آوردن_پول :

🔰 این دعا را بنویسد و بخواند که برای بدست آوردن پول بسیار نافع می باشد ان شاء الله تعالی و دعا این است :👇👇👇

🎈اللَّهُمَ اقبَض لِي‏ خمسة مُحَمَّد يَأْتِ‏ مَثَلًا مِنْ فُلَانِ‏ بْنِ‏ فُلَانٍ‏ کَما قَبَضَ مُحَمَّدٌ صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ غَنائِمَ الخَیبَرِ ِبِحَقِ‏ يَا قَابِضُ‏ يَا بَاسِطُ بِرَزّاقِیَّتِکَ کَما قُلْتَ تبَارَکْتَ وَ تَعالَیْتَ فی کِتابِکَ وَ يَرْزُقْهُ‏ مِنْ‏ حَيْثُ‏ لا يَحْتَسِب🎈

💛ُ‏به جای فلان بن فلان اسم خود و پدرش رو بنویسد مثلا علی بن رضا 💛

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

سوره واقعه دعای فرج زیارت عاشورا صلوات اینا همش مجربه انشالله خدا کمکش کنه 🤲🤲

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
سلام سه روز پشت سر هم هر روز 33 بار دعای قاموس همراه صدقه. شروع کن. سعی کن تو سجاده رو به قبله یا وض ...

توی مفاتیح هست ؟ اولین باره میشنوم

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

ختم ۱۴ روزه سوره واقعه سرچ کن اینترنت روش دقیقشو برات میاره من اغلب اوقات برای مسائل مالی نتیجه گرفتم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹