2777
2789

میدونستی درصد آدمایی که نابینا به دنیا میان خیلی کمتر از اوناییه که سالمن اما به دلایل مختلف نابینا میشن؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
نه، بگو
6
60%
آره میدونم
0
0%
اطلاعاتم کمه
0
0%
دلم نمیخواد به چیزای بد فک کنم
4
40%

گفتی لایک کن

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

یکی از دوستام توسن هفده هجده سالگی آب مروارید گرفتن نابینا شدن

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه آب مروارید نابینا می‌کنه؟؟؟ چجوری؟

نمیدونم من زیاد روم نشد ازش بپرسم خودش گفت آب مروارید عجیب بود برای منم

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
اب مروارید یا اب سیاه؟؟

خودش گفت آب مروارید 

اب سیاه باعث کوری میشه

اهان

سلام دوستان. این چیزایی که میگم رو شاید کمتر بین عوامل ایجاد نابینایی و کم بینایی شنیده باشین. اما من مصداقهای همش رو دیدم به عینه چون توی موسسه نابینایان کار میکنم. 

یکی از مهمترینهاش لوازم آرایش غیر استاندارد و تاریخ گذشته هست. مورد داشتیم که با استفاده پنکیک، چشماش تو یه روز عفونت کرده و متأسفانه بعد هم نابینا شده. 

یکیش خشکی چشم هست که اصلا جدیش نمیگیریم. وقتی مدتها با کامپیوتر و گوشی کار میکنید و چشمتون به اشک میفته و چند روز احساس میکنین شن داخل چشمتون هست، حتما اشک مصنوعی استفاده کنین و به پزشک مراجعه کنین. 

یه عامل دیگش، دست آلوده هست که متأسفانه اخیرا باعث عفونت و نابینایی یکی از مددجوهای ما شده.

یکیش دود زیاده. چه سیگار چه چیزهای دیگه. چون باعث فشار به رگهای خونی چشم میشه. 

مشروبات الکلی هم که باعث صدمه به مغز و اعصاب بینایی میشن حتی اگه استاندارد باشن.

حواستنون به افتادگی پلک و تنبلی چشم هم باشه.

اگه سردردهای شدید میگیرید، اگه زیاد براتون اتفاق میفته که انگار تخم چشمتون تحت فشاره و داره بیرون میزنه، اگه پشت سرتون مدام درد میگیره، اگه مدتیه جلوی چشمتون چیزهایی مثل مگس می بینین و دارن زیاد میشن، حتما به متخصص مراجعه کنین. 

گلمژه رو هرگز دستگاری نکنین.

ناختنک رو هرگز دستگاری نکنین.

اگه مدتی هست دید شما حالت دودی پیدا کرده، یا عدسی چشمتون روشن شده، حتما به پزشک مراجعه کنین. 

اگه آرایشگرین یا نجار یا نقاش و هر شغل دیگه ای که با اسپری و رنگ و مواد شیمیایی سر و کار داره، حتما از عینک محافظ استفاده کنین. بخارات سمی این مواد، متاسفانه خیلی ها رو نابینا کرده.

تو هوای آلوده بیرون نرید خصوصا اگه از لنز تماسی استفاده میکنین.

عفونتای ناشی از تمیز نکردن لنز رو جدی بگیرین. لنز باید هر شب خارج بشه و داخل محلول مخصوص قرار بگیره. فوقش 5 دیقه دیرتر به رخت خواب میرید اما چشمتون سالم میمونه. 

سعی کنین به سبزی درختا و آبی آسمون (نه خورشید) و آب روون بیشتر نگاه کنین. 

بعد از هر 20 دیقه کار با گوشی یا کامپیوتر یا دوخت و دوز و هر کار ظریف دیگه، حتما 20  ثانیه به یه چیزی تو فاصله 20 متری نگاه کن.

ممنون که توجه کردین. شما هم اگه چیزی مدونین اضافه کنین تا آگاهی هممون بالا بره. 

🙏سپاس🙏

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083