2777
2789
عنوان

خونه داداش خودمه به اون چه ربطی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 7898 بازدید | 253 پست

من خواهرشوهرم گفت مانتوت چقدر کوتاهه اومدم یه قیچی گذاشتم به مانتو دوتا مانتوهامو فرستادم خیاطی که کوتا ترشه دخترش بن ازدواجشه هرلباسی میپوشه گیج مبداد لباسای من اولاش احترامشو داشتم چیزی نمیگفتم ولی یکاری کرد دیگه زبون دراوردم 

هرچیزی یه حدی داره چه خواهرشوهر و چه عروس لاید حد خودشونو بدونن نهایت طرف مقابلت تا یه زمانی صبر و تحمل داشته باشه

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

شما خودت متاهلی؟ مستقلی؟ 

همسرم فوت کرده همین دیشب با پدرشوهرم دعوام شد دعوای وحشتناک ولی هیچ وقت بشقاب رو از جلو یه بچه برنمیدارم وقتی مهمون باشه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این کار عروس با هیج حساب کتابی جور در نمیاد چون شوهرش داشت واسه اونام درست میکرد 

غذای گوشتی رو‌ک نمیشه سه سوته درست کرد عزیزم ...من کاملا درکش میکنم چون تو شرایطش قرار گرفتم....البته رفتارم مثل اون نبوده من خودم نمیخوردم میدادم ب اونا....البته الان پشیمونم چرا همون روز اول ک بی احترامی کردن درست و حسابی از خجالتشون در نیومدم...الان بخث عروس و خواهر شوهر نیست رفتار اشتباهه 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
من قبول ندارم دو طرف همیشه مقصرن...تو زندگی من شوهرم مقصره از من گذشته حالا خانوادش رو جفتمون سوارن. ...

هرچی مشکله و بدبختیه از دست همین آدماییه که احترام سرشون نمیشه انگار اومدن جنگ 

بابا ول کن طرف خوشش ازت نمیاد نرو خب مگه مجبوری 

خب شوهرش که داشت کباب میکرد میگفت شماها خسته این از راه رسیدین بخورین واسه من داره درست میکنه والا ق ...

عزیزم از راه رسیدن نداره سفره یبار انداخته شه همه بشینن قشنگتره کسی که بچه داره باید بفکر بزرگ کردنشم باید میخاین ببرین خرید صبحانه خیلی مهمه به بچه بدی بعد بچه گشنش باشه باید قابلمه رو بزاری جلوش؟؟؟چون گشنشه باید بیوفته رو کبابا؟؟مادرش میرفت چندتا میزاشت تو بشقاب بهش میداد تا سیر شه منم مهمون میاد بچها گشنشونه غذا میریزموتو بشقاب که اونا جلوتر بخورن سر سفره ام مادرشون اذیت نمیشه راحترن نمیشه که بیام قالمبه رو بزارم بگم بجه اش طفله گشنشه😐

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

غذای گوشتی رو‌ک نمیشه سه سوته درست کرد عزیزم ...من کاملا درکش میکنم چون تو شرایطش قرار گرفتم....البت ...

گوشت گوسفندی ریز شده سریع کباب میشه اصلا نشه هیج کس با یه بار دیر ناهار خوردن نمرده که

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
هرچی مشکله و بدبختیه از دست همین آدماییه که احترام سرشون نمیشه انگار اومدن جنگ  بابا ول کن طرف ...

مادرشوهرم یکی از داماداش میره خونش حتی جواب سلامشم نمیده اولین باری ک منو دعوت کردن رفتم این حرکتو دیدم گفتم دیگ نمیرم خونشون..تو دلم گفتم..مادرشوهرم گفت من میبینم این خرص میخوره یسره میام اینجا بیشتر بهم بریزه...من هنگ کردم اخه زندگی دختر خودشم هست چرا عزت نفس نداره... بخدا الان دخترای خودشم  اگ زایمان کنن و کار داشته باشن زنگ میزنن بهش...همیشه اونا میرن خونه مادرشون میخورن و میخوابن...اصلا دلشون نمیخواد مادرشون بره خونشون...

گوشت گوسفندی ریز شده سریع کباب میشه اصلا نشه هیج کس با یه بار دیر ناهار خوردن نمرده که

شما اینکارو بکن عزیزم منکه نگفتم کسی انجام نده ....من حرفم چیزه دیگست

عزیزم از راه رسیدن نداره سفره یبار انداخته شه همه بشینن قشنگتره کسی که بچه داره باید بفکر بزرگ کردنش ...

دوتا کباب بیشتر نبوده والا بچه ۸ ساله اونم گشنه و خسته بهش حق نمیدید زن گنده بیست ساله به خاطر اینکه مخلفاتش دستکاری شده بهش حق میدید بشقاب از جلوی مهمون بکشه؟

دوتا کباب بیشتر نبوده والا بچه ۸ ساله اونم گشنه و خسته بهش حق نمیدید زن گنده بیست ساله به خاطر اینکه ...

دوتا سیخ یه جوری بوده که برا دونفر بوده میشه عروسه یجوری غذا درست کنه گشنه بمونه

مادرش بهش غذا بده چند تیکه گوشت برداره بده بچش خستس سیر شه

دوتا کباب بیشتر نبوده والا بچه ۸ ساله اونم گشنه و خسته بهش حق نمیدید زن گنده بیست ساله به خاطر اینکه ...

داری میگی مهمون اونا میگن ما مهمون نیستیم خونه داداشمونه برو بخون ترکید البته....وقتی بدون هماهنگی خانم خونه جایی میری باید انتظار داشته باشی کله ظهر طرف حالش گرفته بشه...

همسرم فوت کرده همین دیشب با پدرشوهرم دعوام شد دعوای وحشتناک ولی هیچ وقت بشقاب رو از جلو یه بچه برنمی ...

خدا بیامرزشون 

اون دختر 16 سالش بوده عروس شده 20 سالشه مستقل شده 

فکر کن پر از عقده ست 

عقده کلمه بدی نیست هممون یه وقتایی عقده داریم حسرت داریم 

اونجا نوشته بود تو طول این چهارسال این خواهر بزرگه با بچه هاش همش خونه پدرشون بودن 

فکرشو بکن چهارسال اجباره بخاطر بدبختی بی پولی اینارو تحمل کرده 

الان جدا شده اومده دو سیخ کباب تزیین کنه طفلک بازم اینا اومدن خرابش کردن 

مشخصه دختره حرصی شده دیگه گفته به درک ناراحتم بشن مهم نیست برام وگرنه این حرکتو نمیکرد 

ببین اینا روشونو به هم باز شده دیگه مث مهمون نیستن چهارسال ور دل هم بودن

و اینجا خواهر بزرگه چرا نرفته به بچش بگه عزیزم همش براشما نیست دوتا تیکه لقمه کنه بده که بچه ضعف نکنه بعد بقیشو برداره برا سر سفره؟ چرا این کارو نمیکنه میشینه تا بچش مثل صاحبخونه رفتار کنه؟ مگه جز اینه که اعتقاد دارن خونه داداش خودمونه به اون چه؟ 

اینارو همه در نظر بگیر 

بحث گوشت نبوده مشکل جای دیگه بوده