2777
2789
عنوان

خونه داداش خودمه به اون چه ربطی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 7896 بازدید | 253 پست
مشترک چیه؟  این مسخره بازی ها چیه؟!   خونه مال خانمه تمام

من همیشه به همسرم میگم تو خودتم مال منی چه برسه بقیه ی چیزا     

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر به آدما بها میدین و ارزش قائل میشین

حالا هر کی

من اصلا برام مهم نیست کسی که بخوام اینجور بخاطرش حرص بخورم

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

نترس بابا منم از پسرشون بر میام نکبت ها رو ب خدا که من خونه داداشم برم تو آشپزخونه اش هر چیم بشه که ...

حالا من یه بار کاری کرذم با مادرشوهرم که فشارش رفت بالا میخواست بترکه 🤣

یه تاپیک میزنم تعریف میکنم 

جبهه نگیرید که گناه داره اونم مادرته و این حرفا 

کامل تعریف میکنم بعد خودتون میگید آفرین خوبش کردی 

همسایه مادرشوهرم تا میشینیم پیشش هی میگه خونه پسرمه والا خواهراش کجا رو دارن برن خونه برادر باید همی ...

واقعا نمیدونم بعضیا این حجم از بیشعوری و رو رو از کجا اوردن

حالا جالب اینجاست ک برای دخترای خودشون باشعورترین آدما میشن.فقط دختر مردم حق زندگی نداره در نظرشون

حالا همون دختراش اگه مدام خواهرشوهرشون پلاس باشه خونشون شهرو بهم میریزن 

اره بابا مادرشوهرم میگفت یکیشون کلا با همه فامیلا شوهر کاته حتی عروسی پسر خواهر شوهرش نرفته برا بقیه زبونشون درازه 

خواهر شوهر من میومد خونه ما میجرخید تو خونه مدام سرش تویخچال بود کو.. نش تو حموم، بعد میگفت وای گشنم شد برم یه موز بردارم کوفت کنم، میخواست بگه خونه داداشمه هر گوهی بخوام میخورم و تو هیچ کاره ای🤢🤢🤢🤢🤢

والا خانواده شوهر فکر میکنن هرکاری بکنن خوب میکنن  مادرشوهرمنم میخواد بگه مثلا توکاره ای نیستی به تو ربطی نداره هرچیزی ازم بپرسه بگم نه میره از شوهرم میپرسه  مثلا میگه خونه فلانی میاین میگم نه بعد میره به پسرش میگه نیلو میگه نه میاین؟شوهرمم میگه نه دوباره زنگ میزنه به شوهرم میاین بعد اگر نریم میره حرفم که اول گفتم نه یه جور دیگهه تحویل شوهرم میده که دعوامون شه  یا مثلا مهمون داره زنگ میزنه به شوهرم میگه یه ظرف سالاد درست کنین بیارین انگار من بردم توخونه پسرش به من نمیگه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

واقعا نمیدونم بعضیا این حجم از بیشعوری و رو رو از کجا اوردن حالا جالب اینجاست ک برای دخترای خودشون ...

اینجوریه که از چشم عروس و پسر میفتن الان خود من وقتی میبینم مادرشوهرم انقدرررر فهمیدس از مادر خودم بیشتر دوستش دارم و احترام میزارم

یه چیزی بگم کرک و پر همه بریزه،علاوه بر خونه داداشمه خونه پسرمه،سر سیسمونی دخترم ،مادرشوهرم بهم گفت پسر من داره بابا میشه،من دارم نوه دار میشم تو این وسط چه کاره ای

انگار نوه اش رو از اینترنت دانلود میکرد نکبت

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یاد تایپیک پریازدید هکین خواهرشوهری افتادم که از صبح با خواهرش رفتن خرید برادر بیچاره بردتشون بعد سرزده رفتن خونش دختر بچشون عذای دو نفره اونارو کشیده جلو خودش بعد تاااازه طلبکارن که عروسمون غذا نمیده بهمون....

بابا انسان چرا عزت نفس نداره؟؟؟؟ چرا به زور خودتو یه جا باید جا کنی به اسم اینکه خونه برادرمههههه به اون چه؟

بخدا که من برادر ندارم اما یه دایی دارم خاله هام و مادرم تا دعوت نشن پاشون نمیخوره زن داییمم سالی یه بار دعوت میکنه... احترام همگیم حفظ شده

چرا باید خودمونو بی  ارزش کنیم جایی که جامون نیس بریم؟ 

چرا این همه طلبکار از همهههه؟

چرا باعث بشیم با رفتنمون یه زوج باهم دعوا کنن؟

بخدا تنرژی منفیش به خودمون برمیگرده

حالا من یه بار کاری کرذم با مادرشوهرم که فشارش رفت بالا میخواست بترکه 🤣 یه تاپیک میزنم تعریف میکنم ...

نگفته میگم حق داری جدی میگم کلا یه سری آدمها احترام ب خودشون نمی‌ذارن شوهرم خونه رو ترک کرده 2 هفته یه بار میاد یه سر 10 دقیقه میزنه میره رفته ور دل نه نه اش بهش گفتم دمت گرم خدا بابای کسی که تو رو برد بیامرزه هی این خواهر زنگ اون خواهر زنگ چی خوردی کجایی الان نفقه ام میرزی به حساب برو ور دل همونا ب خواب از زنگ تلفن هاسون راحتم خورد خوراک شستنتن کارهات باهم نا بهتر 

والا خانواده شوهر فکر میکنن هرکاری بکنن خوب میکنن   مادرشوهرمنم میخواد بگه مثلا توکاره ای نیست ...

مادرشوهر منم دقیقا همین اخلاقو داره 

من تو این مورد اصلا اهمیت بهش نمیدم بذار تو دنیای خودش خوش باشه فک کنه داره مدیریت میکنه همه چیز نهایتا زیر دست منه🤣