2777
2789

دخترم داره دوساله میشه خیلی لجباز شده هرکاری من بخوام براش بکنم دوس داره برعکسشو بگه و به شدت بد غذا شده یعنی غذاشو کامل میخوره اما تا ظرف رو میبینه میگه نمیخورم و من با کلی ادا و داستان و بازی و گوشی باید بهش غذاشو بدم یا میوه رو باید با بازی بهش بدم حسرت به دلم مونده خودشیه میوه بگیره دیت گاز بزنه بخوره برا لباس پوشیدنم که انقدر باید بیفتم دنبالش تا یه گوشه گیرش بندازم براش بپوشم از مو بستن هم که نگم براتون😅بچه های شما م این مدلین من دیگه گاهی عصبی میشم از دست این کاراش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ.من نگاه فکر کن دوقلو باشن و اینطوری. صبح تا شب هم دعوا و بزن بزن دارم دیوونه میشم

خدا کمکت کنه عزیزم خواهر من دو قلو پسر داره بنده خدا خیلی اذیت شد با اینکه ماهم همگی کمکش کردیم

اره پسر منم دو سالشه همینه دقیقا هرکاری بگیم نکن همونوانجام میده

میگن نزدیک دوسالگی اینجوری میشن نباید باهاشون لج کرد که لجاجت تو وجودشون نهادینه نشه منم سعی میکنم اما گاهی عصبی میشم از دستش

مال سنشه 

من دارم پسرم از پوشک میگیرم امروز انقد رفتم باهاش دستشویی و نشستم پادرد گرفتم .آخر چهارپایه بردم نشستم آب باز کردم شعر خوندم جایزه دادم جیش نکرد که نکرد بردم حمام اونجام جیش نکرد 

تا پوشکش کردم 

این سن انگاری دوس دارن لجبازی کنن ،منکه تا میبینم داره لجبازی میکنه یا حواسشو پرت میکنم یا چند دقیقه کلن ولش میکنم و میرم ،البته برای خوردن از کوچیکی عادتش دادم ظرف غذا یا میوه رو میزارم خودش میخوره اصلن اجبارش نمیکنم 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
مال سنشه  من دارم پسرم از پوشک میگیرم امروز انقد رفتم باهاش دستشویی و نشستم پادرد گرفتم .آخر چ ...

اتفاقا منم دارم از پوشک میگیرمش ولی دختر من تو آب خوردنم لج داره اصلا زیاد آب نمیخوره برا همین زیاد جیشم نداره 

درسته منم باهاش لج نمیکنم اما گاهی واقعا کم میارم مثلا میخوام براش شلوارشو بپوشم هی خودشو شل میکنه میندازه زمین یا گریه میکنه آخه شلوار پوشیدن دیگه مگه گریه داره😑

متاسفانه من از اول تا خودم نمیذاشتم دهنش خیالم راحت نمیشد فکر کنم برا همین دیگه الانم اصرار دارم خودش بخوره نمیخوره 

ندارم گلم ولی اگه واقعا انقدر که میگی خوبه نصب میکنم

عالیه

به قول خود خانم زینی وند مادری با طعم آخیش

تازه من یه دوره تربیتش هم شرکت کردم معرکه بود هر چند نتونستم کامل عملی کنم ولی فوق العادست

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
اتفاقا منم دارم از پوشک میگیرمش ولی دختر من تو آب خوردنم لج داره اصلا زیاد آب نمیخوره برا همین زیاد ...

یذره رهاش کن حالا نیم ساعت بدون شلوار بچرخه هیچی نمیشه حواسش که پرت شد با بازی تنش کن 

غذاشو من میگم بزار رو زیر انداز بهش بگو بشین بخور و برو خودتو سرگرم کارکن ولی زیر چشمی حواست بهش باشه 

یبار دوبار ،جواب میده یذره گرسنگی بکشه خودکفا میشه 

یا میوه خورد کن بشین کنارش پای کارتون بگو بیا بخوریم کم کم عادت میکنه 

بچه اولم همینجور حساس بودم ،چقد خودم و بچرو اذیت کردم سر همین مو جمع کردن ولی اشتباهه الان دخترم خیلی حساس و لجباز شده 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد