2777
2789
عنوان

آیا آش بتنهایی غذا محسوب میشه برای مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون عاااااااشق آشم نمیتونم چیزی بگم،من بودم خیلیم خوشحال میشدم البته عقاید و سلیقه ها متفاوته

اوووووهییییییی🤤🤤🤤 آش با کشک فراووووون پیازداغ برشته و نعناداغ و سیر داغ فرااااووووون🤤🤤🤤🤤

«مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا»    «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا»          «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی»    «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»
مثل من،همین الانم دهنم آب افتاد😋😋😋😋😋

منم 😋😋😋😋

یعنی هر روز بهم آش رشته با کشک فراوون بدن ی گوشه برای خودم می‌شینم کاری به کار بقیه ندارم😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
بابا دستشون درد نکته غذا به اون خوبی سنگین هم هست یکم توقعاتمون رو پایین بیاریم کار غشتباه رو شما می ...

اسراف چرا مگه غذا رو میریزم سطل اشغالی خب میمونه وعده بعد میخوریم دیگه

اره ما آش رو یه غذای کامل می دونیم کنارش چیزی درست نمی کنیم ولی واسه مهمونی که یه کم غریبه تر باشه حتما یه غذای دیگه هم می خواد کنارش این چیزا واسه مهمونی خودمونیه تو هم که خونه غریبه نرفتی عزیزم شما هم وقتی اونا می یان سخت نگیر خودتو اذیت نکن لازم نیست چند مدل غذا درست کنی وقتی اونا راحتن 

دوست داری فرق میکنه ولی جلوی مهمون چند ماه یبارت میزاری؟

متاسفانه من خودم اهل تشریفاتم که اصلا این اخلاقمو دوست ندارم ولی برا خودم اگه بقول یکی از دوستان نیمرو هم بزارن دوست دارم و ناراحت نمیشم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
یعنی تو مهونیاتون فقط آش میدین چون سنگینه ؟

کلا برامون مهم نیست میزبان چیدرست میکنه حتی اگه نون و پنیر بده در اصل خوشرویی میزبان برامون مهمه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
اوووووهییییییی🤤🤤🤤 آش با کشک فراووووون پیازداغ برشته و نعناداغ و سیر داغ فرااااووووون🤤🤤🤤🤤

نگوووووووو😋😋😋😋😋😋😋😋برا فردا تصمیم گرفتم درست کنم اینطوری نمیشه والا😂

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘