من دو یا سه ماه یک بار فقط هم با دعوت قبلی میرم خونه خواهر همسرم دیروز گفت ناهار بیایید وقتی رفتیم فقط و فقط آش درست کرده بود من خیلی ناراحت شدم چون همیشه در مقابل با چند نوع غذا ازشون پذیرایی میکنم .به رو نیاوردم ولی خون خونمو داره میخوره.تازه مادرش هم بود و در واقع آش رو اون درست کرده بود میتونستن ی لوبیا پلو یا غذای ساده کنارش درست کنند دیگه حالا اونقدری کار سختی نبود که!
خب دوسه ماه یبار خوبه دیگه اش یه غذای کامله اصلا نمیشه در کنارش غذای دیگه خورد شمام مثل اونا راحت باش چندنوع غذا درست نکن
ما سالی یبارم نمیریم واسه ما اش درست کنن اره شاید جالب نباشه اما نه در حدی که خون خونمونو بخوره
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.