2777
2789
عنوان

آیا آش بتنهایی غذا محسوب میشه برای مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوسه ماه یبار خوبه دیگه اش یه غذای کامله اصلا نمیشه در کنارش غذای دیگه خورد شمام مثل اونا راحت باش چندنوع غذا درست نکن

ما سالی یبارم نمیریم واسه ما اش درست کنن اره شاید جالب نباشه اما نه در حدی که خون خونمونو بخوره

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
کلا برامون مهم نیست میزبان چیدرست میکنه حتی اگه نون و پنیر بده در اصل خوشرویی میزبان برامون مهمه

منم اینو قبول دارم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

من اصلا آش دوست ندارم، اصلا نمیتونم بخورم

تو این گرما آش ببینم کهیر هم میزنم

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
کلا برامون مهم نیست میزبان چیدرست میکنه حتی اگه نون و پنیر بده در اصل خوشرویی میزبان برامون مهمه

هرچیزی جای خودش خوشرویی و روباز سرجاش میزبانی و پذیرایی از مهمون سرجاش.شما جایی بری میزبان بشینه فقط نگات کنه ی چایی جلوت نزاره میگی اشکال نداره ؟

نگوووووووو😋😋😋😋😋😋😋😋برا فردا تصمیم گرفتم درست کنم اینطوری نمیشه والا😂

منم همبن الان تصمیممو گرفتم فردا ان شاءالله بپزم🤤🤤🤤🤤

«مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا»    «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا»          «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی»    «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»

سلام بله عزیزم اش غذای کاملی هست

مگر اینکه اطلاع داشته باشن کسی دوست ندارن

مثلا ما شده جای رفتیم که ابگوشت درست کردن واز اونجایی که بچها متاسفانه دوست ندارن کنارشون هم چیزی درست کرده بودن

ولی واقعا غذای خوبیه

خب دوسه ماه یبار خوبه دیگه اش یه غذای کامله اصلا نمیشه در کنارش غذای دیگه خورد شمام مثل اونا راحت با ...

ایتکه برای مهونت یکم خودت به زحمت بندازی و حالا یکم سرگاز وایسی کسی رو نمیکشه بنظرم 

منم همبن الان تصمیممو گرفتم فردا ان شاءالله بپزم🤤🤤🤤🤤

فکرم درگیر بود برا ناهار فردا هااااا😂مرسی استارتر🤣

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
دوس دارم هر جا برم اش باشه از بس دوس دارم غذای کاملیه وسیر کننده ام هست هر وقت برنج بخورم زود گرسنه ...

خب راستش آشی که درست کردن محلی بود تا بحال نخورده بودم آبکی و بدون رشته اصلا جالب نبود