2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا منتظر شوهراتونید برای بیرون رفتن نمیفهمم

از اول ازدواجم که ۱۸ سالم بود هیچ وقت نگفتم منو ببر فلان جا

بعد نبره بمونم خونه

بابا یکم جنم داشته باشید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
هوا داره تاریک میشه نمیزاره😭 چقد بدبختمم

اینقدر خیابونا شلوغه که ترس نداره, شما وقتی قبول کردی ازدواج کنی یعنی عاقل و بالغ شدی هیچ کجای دینو شرع ننوشته مرد میتونه زنو توو خونه حبس کنه مخصوصا واسه اعتقادات مذهبیش

اینقدر خیابونا شلوغه که ترس نداره, شما وقتی قبول کردی ازدواج کنی یعنی عاقل و بالغ شدی هیچ کجای دینو ...

عزیزم شاید شما اینجور باشید اما خیلیا این اجازه رو ندارن چه از طرف همسر چه خانواده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
اینقدر خیابونا شلوغه که ترس نداره, شما وقتی قبول کردی ازدواج کنی یعنی عاقل و بالغ شدی هیچ کجای دینو ...

نه آخه میخام ببینم واقعا در این حد بیشعوره دو روزه خابیده خونه به هیچ جاش نیست 

حالا آبجیم از صب پامیشن بیرونن ساعت ۳ شب برمیگردن 

نه آخه میخام ببینم واقعا در این حد بیشعوره دو روزه خابیده خونه به هیچ جاش نیست  حالا آبجیم از ...

حالا فعلا باهاش کل کل نکن با خوبی بهش بگو , بعدها از کم شروع کن به بیرون رفتن با خانواده و اینا تا کم کم عادت کنه

چه جنمی نمیزاره شبا جایی برم

تو روز میرفتی خب

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
تو روز میرفتی خب

رفتم با دوستم 

این قد خوب بووود 

برگشتنی این قد شلوغ بود همه با شوهراشون بودن دلم برا خودم سوخت 

تو این ۱۰ روز هیچ جا نبرد منو 

فقط میخابه تو خونه 😑😑😑 

گفتم روز آخری دیگه الان اوجشه یه بیرون با هم بریم 

نمیفهمه که