2777
2789
عنوان

خیلی کسلم چیکار کنم بهتر بشم؟

660 بازدید | 19 پست

ظهر از خواب بلند شدم خیلی خستم حتی حوصله ندارم از جام بلند شم

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           

هیچی 

قرار نیست که هر روز اکتیو و خفن باشی 

شل کن و استراحت کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دوباره بخواب

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگم خوشبحال اونایی که صبح رفتن هیئت بعدم زیر باد کولر میخابن.......................من تو این گرما اومدم سرکار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اسی توروخدا ببخشید منظوری ندارم ناراحت نشی دوستان چرا متن هارو بد میبینم؟ الان متن اسی رو خوندم :" ...

منم دقیقا همینطور خوندم بالاتر گفتم😂

کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .
خدایا چرا من این و یه چیز دیگه خوندم😑

حالا چی خوندی😂😂😂😂

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           
اسب سواری  موتور  دوچرخه  اگر هیچکدوم نیس چای

حوصله چای درست کردنم ندارم

اسی توروخدا ببخشید منظوری ندارم ناراحت نشی دوستان چرا متن هارو بد میبینم؟ الان متن اسی رو خوندم :" ...

نه مشکلی نیست عزیزم😂😂😂

حالا چی خوندی😂😂😂😂

ناراحت نشیا ولی‌کسلم رو ک س خ ل م خوندم 

هی هم با خودم میگفتم وا یعنی چی خودش میگه اینجوره

شرمنده عزیزم😂

کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .