2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایه ترسی وجود نداره ن ؟ نمیمیریم؟🤣❤️

والا من روحیم خیلی ضعیف شده چون تناسلیه اما شروع کردم به خودم میرسم ویتامین میخورم دکتر گفت سیستم ایمنی بدنت قوی بشه یکی‌دو ساله از بدن دفع میشه به احتمال ۸۰ ۹۰ درصد خودمم خیلیارو دیدم دفع کردن غذاهای سالم میخورم تا ببینم چی میشه...نه نمیمیریم😂😂😂😂

من دارم تازه یک ماهه فهمیدم رفتم معاینه گفت مشکوکی از دادم مثبت در اومد ...زگیلامم خیلی خیلی ریز بود ...

عزیزم تو رو خدا زگیل گرده و مسطحه و رنگش تیره و دقیقاً همش چسبیده به پوست ؟!!! 

اما منگوله ی پوستی یا اسکین تگ یه حالت منگوله مانند 

همون رنگ پوست 

آویزون 

یه ریشه داره چسبیده به اون 

حالت منگوله و زنگوله ؟! 

عزیزم تو رو خدا زگیل گرده و مسطحه و رنگش تیره و دقیقاً همش چسبیده به پوست ؟!!!  اما منگوله ی پ ...

ریشه دار نیست عزیزم مال من خیلی کوچولوعه با لمس کردن واضحه مثل همین گوشت اضافه هاست که رو صورت و گردن در میاد هم رنگ بافت واژنمم هست روشم زبر یا گل کلمی نیست صافه

ریشه دار نیست عزیزم مال من خیلی کوچولوعه با لمس کردن واضحه مثل همین گوشت اضافه هاست که رو صورت و گرد ...

عزیزم من اگه آیدی تل بدم شما میشه تو تل یه پیام به من بدید و من واضح تر صحبت کنم و یه عکس بفرستم واستون ؟! 

من الان دارم دیوونه میشم