2777
2789
عنوان

بچه هاتراخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 104 پست
اخه همسر منم افسردگیش شدید شده قرص هم داده ریتالین و سیتالو پرام که خیلی ریتالین قرص خطر ناکیه،چه جو ...

قرصهای دخترمن آریزوور،فلوکستین،پرگابالین،متیل فنیدات،بوپروپیون،لیتیرام،مدافینیل ببین اینااکثرش روزی دوباره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر خوب شدی گلم،بدون قرص خوب شدی؟پس چرا همسر من خوب نمیشه ؟یعنی هنوز گذشته و چیزایی که اذیتش م ...

ممنونم❤

بله اینم ممکنه   باید ناراحتی هاش رو فراموش کنع ببینید به چه کاری علاقه داره یا شما محبت کنید باهاش صحبت کنید یا بهش بگید که همیشع کنارش هستید افسرده ها اگه بفهمن کسی هست که همیشه پشتشونه حالشون خیلی بهتز میشه

اخه همسر منم افسردگیش شدید شده قرص هم داده ریتالین و سیتالو پرام که خیلی ریتالین قرص خطر ناکیه،چه جو ...

دکتر نیازبخش یزد ،نوبت آنلاین هم میتونید بگیرید ،یادم نیست دقیق گلم سرترالین و دو تا دیگه بود ،البته دلداری و حرفه‌ای انگیزشی و مثبت هم بی تاثیر نبود ،خدا برای هیچ مادری نخواد چه شب ها و روزهای وحشتناکی بود برام 

سر رابطه با دختر عمه و دختر خاله ش ،رابطه با بچه های کلاس فکر میکرد دوسش ندارن بهش محل نمی‌دن ...

اخی طفلک

منم این حسو داشتم بچگی

ولی واقعا کسی دوسم نداشت حتی خانوادم

زشتم هستم

😒

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مشکل ماورایی یعنی چی؟میشه به منم توضیح بدین بدونم چیه

تو این دنیا یه سری اسیب ها هستش که ممکنه به ادم برسه ولی به چشم دیده نمیشه مثل چشم نظر  جادو  نیروی منفی ادمای بدخواه دورو بر  اگه یه مریضی با دارو ودرمان خوب نشد باید شک کنید باور کنید به سر خودم اومده 

تو این دنیا یه سری اسیب ا هستش که به ادم و مالش می رسه به چشم دیده نمیشه ولی واقعیت داره خودم تجربه ...

من خودم همچین مشکلی داشتم و شایدم هنوزم باشه کنارم،پونزده سال درگیرش بودم ،یه جن همیشه همراهم بود ،خیلی ها باور نمیکردن،اوایل به صورت سنگینی هوای اتاقم متوجه حضورش میشدم،بعد خودشو رو صفحه گوشی و نصفه نیمه نشون میداد،موجود پشمالو و نرم بود ،نمیذاشت به هیچ مردی دل ببندم خراب میکرد همه چی رو

مثلا چکارکنه ببرش روانپزشک دیگه

روانپزشک همون اولش میره سراغ دارو درمانی.اول ببره پیش روانشناس مشکلشو با جلسات مشاوره ای شاید بتونن حل کنن.طفلی از الان قرص اعصاب بخوره که بدنش حیف میشه!

[QUOTE=302913945]عزیزم نگومطمئنم شماهم زیبایی خاص خودتوداری[/QUخداروشکر

ولی زشتم دیگه

چی میشه کرد

ممنون ازت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من خودم همچین مشکلی داشتم و شایدم هنوزم باشه کنارم،پونزده سال درگیرش بودم ،یه جن همیشه همراهم بود ،خ ...

من از روستای خودم چشم خوردم تازه ماشین خریده بودم نزدیک ۱۵ روز خونه مریض شدم  

نگو دورت بگردم اینا از القائات شیطون لعنتیه الهی آدم پیش خدا عزیز باشه

فدات شم

حرفتون درست ولی واقعا زشت باشی سخته

توخونوادم من ازبقیه زشتترم حساس ترم افسرده ترم

دیگه برام مهم نیست بدرک ک دوسم ندارن من سعی خودمو کردم🙃