2777
2789
عنوان

بچه هاتراخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 104 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی تو خوب شدی الان؟

اره عزیزم خوب شدم

به من گفت خودتو سرگرم کن چه با کار خونه نقاشی و... یا برو یه هنر یاد بگیر و به مرور حال من بهتر شد یا روزی چند ساعت باهام درباره موفقیت و اینده حرف میزد که امید به زندگی بگیرم 

ببین عادت کرده گریه میکنه قرصاشوبگیرن واسش

خب سعی کنید کم کم ترکش بدین اون الان اعتیاد پیدا کرده 

ذره ذره کمش کنین

بخدا خیلی عوارض داره یکی از اشناهامون چند سال قرص خورد دیگه اون ادم سابق نشد 

به صورت ناگهانی شروع شد ولی در حد اقدام به خودکشی ،شده بود پوست و استخون حدودا ی سال شد 

خداروشکرخوب شده

میشه بپرسم دلیلش چی بود

الکی ک ادم افسرده نمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

به صورت ناگهانی شروع شد ولی در حد اقدام به خودکشی ،شده بود پوست و استخون حدودا ی سال شد 

اخه همسر منم افسردگیش شدید شده قرص هم داده ریتالین و سیتالو پرام که خیلی ریتالین قرص خطر ناکیه،چه جوری کمکش کنم دو سال میشه برا همسرم،کدوم شهری چه قرصی به دخترت داده بوده اسمش رو میخام بدونم

همش یازده افسردگی  پربشانی اختلال خواب

ببین هر قرص ارامبخشی که مصرف میشه تو بروشورش نوشته نباید با قرصهای مشابه دیگه ای مصرف بشه.مدام خواب بودن دردی رو دوا نمیکنه.قرصها قرار نیست با خوابوندن دردشو درمان کنن.قرصها قراره آرومش کنه که انگیزه و توان لازم برای درمان شدنش فراهم بشه.کبد اون دختر طفلکی داغون میشه.اکثر قرصهای اعصاب تجزیه اش از طریق کبده.به دوستتون بگین دنبال یه راه چاره ی منطقی و بهتر باشه.

ترک منظورته که دوزداروش راکم کنیم

من نمیدونم دکتر نیستم که بگم چیکار کنین

ولی این اشنامون که میگم کم کم ترک کرد مثلا اگه یه قرص کامل میخوره یه مدت سه چهارم قرص خورد بعدش یه مدت نصف خورد تا همینجوری کم کم دیگه نخورد 

خداروشکرخوب شده میشه بپرسم دلیلش چی بود الکی ک ادم افسرده نمیشه

سر رابطه با دختر عمه و دختر خاله ش ،رابطه با بچه های کلاس فکر میکرد دوسش ندارن بهش محل نمی‌دن ،دچار خود کم بینی و خود زشت بینی شده بود 

مشکل ماورایی یعنی چی؟میشه به منم توضیح بدین بدونم چیه

تو این دنیا یه سری اسیب ا هستش که به ادم و مالش می رسه به چشم دیده نمیشه ولی واقعیت داره خودم تجربه کردم وبه سرم اومده اگه یه مریضی با دارو و درمان خوب نشد باید شک کنید مثل چشم نظر  جادو   نیروی منفی شخص بدخواه  

اره عزیزم خوب شدم به من گفت خودتو سرگرم کن چه با کار خونه نقاشی و... یا برو یه هنر یاد بگیر و به مر ...

خدارو شکر خوب شدی گلم،بدون قرص خوب شدی؟پس چرا همسر من خوب نمیشه ؟یعنی هنوز گذشته و چیزایی که اذیتش می‌کنه رو‌ هضم نکرده یا فراموش نکرده؟