2777
2789
عنوان

بچه هاتراخدابیاین

859 بازدید | 104 پست

دختردوستم چندماه پیش زنگ زده دکتره اینترنتی روانپزشک  مشاوره گرفته دکترهم کلی قرص هرماه بهش میده اینم همش خوابه این طبیعیه که یه دکتر۸ نوع قرص به یه دخترنوجوون ۱۷ ساله بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر کار اشتباهی کرده ک دارو مصرف کرده آخه اون دکتر کارش دارو دادن مطمئن باشین هر ۸تا دارو ام خواب آوره دختر ۱۷ساله به خاطر سنش ی سری مشکلات داره چون تازه داره شخصیتش ثابت میشه نباید سریع رفت روانپزشک که مشاورع کافی بود

نه ،دختر من ی مدت افسردگی شدید گرفت سه نوع قرص داد که یکیش خواب آور بود یعنی شب میخورد و الحمدلله شش ...

اول اینکه خدا رو شکر که خوب شده دخترت گلم،دوم اینکه  عشقم میشه بگی چند مدت افسردگی شدید داشت دخترتون؟اخه همسرم افسردگی داره میخام کمکش کنم