2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه خیلی بیکار و بی مصرفی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد پررو

کارای خونه رو تقسیم میکردی میفهمید کی بی مصرفه

تو چرا حرفاشو باور میکنی یه چرتی گفته حالا

والا من سر کار نمیرم شوهرم گاهی میگه صبحا زودتر پاشو انقد چیز میگم خودش به غلط کردن میوفته از حرفش 

ولش کن و اهمیت نده

فکرکن داره با دیوار حرف میزنه حتی توجهم نشون نده

این معنی اب راکد و بیکار و بلد نیست هنوز

میخواد اعتماد ب نفست و بیاره پایین و کوچیک نشونت بده 

بگو اره ب تو رفتم ایش

تو که هم کار میکنی هم باشگاه میری بهش بگو مثلا خودت چیکار میکنی که پرمصرفی؟

خودش زیاد فعال نیست همش به اینکه یکاری بکنه داره فکر میکنه. یه شیر آبو دیروز بعد از چهار ماه درست کرد.اما تو کل شبانه روز هی میگه باید فلان کارو بکنم ما خیلی عقبیم. دوتا خونه داریم یه ویلا داریم دوتا ماشین یه مغازه اما میگه ما خیلی عقبیم خیلی فقیریم باورت میشه؟ 😔

دیگه زن مهرداد نیستم💔
حتما مادرش مخترعی چیزی هست

مادرش اصلا کار های خونه رو انجام نمیداد، رو وسیله هاشون کلی خاک و روغن بود اما عوضش از صبح تا شب تو خیابون و خونه دوستاشو و بازار بود

دیگه زن مهرداد نیستم💔
برید مشاوره باید این رفتارش رو درست بکنه حس میکنم اعتماد به نفس پایینی داره شما هر کاری هم بکنی قصد ...

نمیدونم بخدا 

خودشم زیاد فعال نیست فقط به اینکه یکاری بکنه فکر میکنه... همش میگه عقبیم خیلی از همسنام عقبم توام خیلی داری درجا میزنی و عقبی😑احساس میکنم دچار کمال گرایی شده

دیگه زن مهرداد نیستم💔
دو سه روز کاراتو نکن گشنه بشینه لای آشغالا بفهمه راکد چیه

بخدا خودم طاقت نمیارم خونه کثیف باشه تو خسته ترین و مریض ترین حالمم باشم خونه رو تمیز میکنم شاید روزی بشه که من دو بار جاروبرقی کشیده باشم خونه رو که مبادا چیزی رو زمین باشه.... همیشه ظرفها شسته شده اس که اگر چیزی خواست برداره ظرف تمیز باشه. 

غذارو گاهی خودش درست میکنه اما خب چه درست کردنی من باید بالاسرش وایستم هرچی خواست بدم براش پیاز خورد کنم اخرشم کلی کثیف کاری میکنه میره

دیگه زن مهرداد نیستم💔
اره دقیقا از خودش ناراضیه 

شما فقط لبخند بزن

هیچی نگو

لبخند بزن

اگه اهل آهنگی آهنگ بزار گوش کن ب به کارات برس 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
بخدا خودم طاقت نمیارم خونه کثیف باشه تو خسته ترین و مریض ترین حالمم باشم خونه رو تمیز میکنم شاید روز ...

اشتباهه همیشه و هرروز و تو هر حالی نباید اینجور باشی ب شدت توقع طرف و بالا میبره و طلبکار میشه دیدم ک میگم