2777
2789

کسایی که هیچ موفقیتی تو زندگیشون نداشتن برا همین تحمل خوشبختی و پیشرفت بقیه را هم ندارن و در مسیر تلاش و موفقیت منتظر اند تا با اندک شکست یا اتفاق ناگوار جشن بگیرن و متلک بارونت کنند 😔منکه خسته شدم اینقدر به ناحق دلم را شکستند برای سربلند و عزت مند شدن جلو شون تو این شبهای عزیز برام دعا کنید خیلی خستم........😔😔😔💚🌱

🌙✨️

آدمای سمی که جلوی پیشرفتتو میگیرن ازشون فاصله بگیر حتی اگه از اعضای خونوادت باشن خونواده رو نمیشه دور انداخت ولی اگه ضربه های خیلی بدی بهت میزنن مجبوری رابطه رو محدود کنی بقیه هم که مشخصه تا جایی که امکانش هست ازین آدما فاصله بگیر در حد یه سلام و علیک ارتباط داشته باش 

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون اصلا بی اعتنا باش و لول حساسیت خودتم بیار پایین. حساس نباشی بیشتر موفق میشی.

من بهشون کاری ندارم اما اونا ولم نمی‌کنند تنها با منم اینجوری نیستن کارشون شده یکسره استوری ها و پروفایل های مردمو چک کردن ببینند کی چی داره بعد برن پشت سرش حرف بزنند یا برای تخلیه عقده های درونشون تحقیرم کنند

🌙✨️

آدمای سمی که جلوی پیشرفتتو میگیرن ازشون فاصله بگیر حتی اگه از اعضای خونوادت باشن خونواده رو نمیشه دو ...

اره واقعا نشده من یکبار اینا رو ببینم یک حرفی نزنند و من تا چند روز حال مرگ دارم

🌙✨️