2777
2789
یعنی متاهلی؟؟ بد کراشم داری؟؟ بابا دمت گرم دختر چ خوش اشتهایی😐😂

نه جدا شدم قطعا

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
متنفرم از رنگ چشم سبز منتفر ب معنای واقعی کلمه 😂

من ابی دوست دارم با موی مشکی ولی خب چشم مشکی گیرم اومده چ میشه کرد دیگه باید بسوزمو بسازم😔😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کودکی قد بلند خوشتیپارو انتخاب میکردم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دقیقاااا خودشونو خیلی بالاتر میبینن از اون ور ی دکتر جراح که خبره س تو کارش مامانمو عمل کرد میگفت ...

ببین کلا اقایون اکثرا خودشیفته اند تو خانما خیلی کمتره 

حالا فک کن پزشکم شده الان فک میکنه دگ هیشکی در حد من نیست🤣🤣اناناس👍🏻

من خودم چنتا مورد پزشک داشتم فرار کردم واقعا یکیشونم بشدت سفت و سخت خواستگاریمم اومد و من همچنان خوشم نمیومد ازین تایپ ادما کلا

اصلاااا مهم نباشه برات 

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
قربونت برم من ببین تو یه نفری باشه؟چشات ابروت حرفات لبخندت  مثلش تو دنیا نیست خیلیا هستن که ...

به قولی میگه مهم نیست چند نفر بهت میگن خوبی یا بد خوشگلی یا زشت مهم اینه به چشم اونی که باید کامل باشی به نظرم خیلی قشنگه.... آدمی که خودش خودش رو دوست داشته باشه و اعتماد به نفس داشته باشه بقیه رو هم بیشتز جذب زیبایی خودش میکنه 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
ببین کلا اقایون اکثرا خودشیفته اند تو خانما خیلی کمتره  حالا فک کن پزشکم شده الان فک میکنه دگ ...

وای اره بخدا چقد منی تواصا حس خدا بودن میکنن این ادما

بیا برو به قول خودت آناناس😂😂

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

به قولی میگه مهم نیست چند نفر بهت میگن خوبی یا بد خوشگلی یا زشت مهم اینه به چشم اونی که باید کامل با ...

وای دقیقاااااااااااا و قشنگ تر از اون،بنظرم اینه که اگ کسیم بهت بد گفت برات مهم نباشه

ینی باید به حدی از بیخیالی برسی که تعریفای بقیه حس خوبی بده بهت و به تخریباشون

یه زارت بگی و تموم بخدا

وای دقیقاااااااااااا و قشنگ تر از اون،بنظرم اینه که اگ کسیم بهت بد گفت برات مهم نباشه ینی باید به ح ...

دقیقا همین که یه عده از من خوششون نیاد باعث افتخارمه و خوشحالی.. چرا باید همه ازم خوششون بیاد؟ اونی که تعریف کرد تشکر اونی هم که بد گفت بازم احترامش رو نگه میدارم و از کنارش با لبخند رد میشم... این مردم به خدا ایراد میگیرن منو و تو که کاره ای نیستیم تو دنیا چه انتظار

دقیقا همین که یه عده از من خوششون نیاد باعث افتخارمه و خوشحالی.. چرا باید همه ازم خوششون بیاد؟ اونی ...

بخدا چقدررر قشنگ گفتی 😍😍

چه حس خوبی گرفتم ازت درست مثل اسم کاربریت

ببین کلا اقایون اکثرا خودشیفته اند تو خانما خیلی کمتره  حالا فک کن پزشکم شده الان فک میکنه دگ ...

کلا پزشک و کادر درمان خصوصیت های خاص دارن اکثرا و تحملشون و زندگی باهاشون به شدت سخته و یه عده شون که هولن کلا.. در کل زندگی باهاشون آرامش نداره