2777
2789
الان دیگه اینجور پسرا پیدا نمیشه خواهرمن مرد اون روزا من خودم همش میترسم بهم خیانت شه با اینکه خدارو ...

آره واقعا نیست.. ولی خیلی مرده واقعا هر مشکلی هم داشته باشه اهل خیانت و.. نیست البته اینم بگم کلا همه جوره خوبه فقط یه اخلاق بد داره اونم اینه خیلی روم حساسه از نظر سلامتی نمیدونم چی همین به مورد که اونم از علاقشه... 

نگران نباش انشالله خوب میمونه 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
آره واقعا نیست.. ولی خیلی مرده واقعا هر مشکلی هم داشته باشه اهل خیانت و.. نیست البته اینم بگم کلا هم ...

شکر ، امیدوارم همیشه همینجوری باشین

انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه من مردم بیا خودم برات بکشم راستی اصل میدی؟

جووووون تو فقط بیا بکش😂😂😂

حاجی بیا همون قسمت خصوصی صحبت کنیم شناخته میشم به فنا میرم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

تو روش میگم 😂😂طفلی خیلی مظلومه خودش میگه منم میگم آره تو هم میگه دلت میاد.. ولی نه خدایی ذات آدم خ ...

عزیزم

امیدوارم کنار هم شاد باشید❤️

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

منم رو یکی کراش بودم و پوستش تیره بود دهنشم گشاد بود یکم بعد از من ایراد می‌گرفت که وای تو اینطوری اونطوری در صورتی که همه میگفتن خوشکلی اون ایراد می‌گرفت به هرحال نمیدونم فازم چی بوده الانم دارم با شماها  راجبش حرف میزنم😂🚶