2777
2789

اخریش فوق العاده با شخصیت بود تا اینکه گف موی فر اصا بهت نمیادد و بیس تومن باید خرج کنی درستش کنی صاف شه😐

دماغتم صد تومن(دماغم مشکلی نداره)ی قوز خیلییییی کم داره

منم بش گفتم میتونید برید پلنگارو بگیرید جناب😊😌

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخریش فوق العاده با شخصیت بود تا اینکه گف موی فر اصا بهت نمیادد و بیس تومن باید خرج کنی درستش کنی صا ...

وای چه بی شعور بود

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

اولیش چاقو سبزه وداغون ولی ازش خوشم اومد نمیدونم چرا

اخریشو یادم نیس چون از بس عاشق شدم دوران نوجوانی که بعد هجده سالگیم ترسیدم از وابستگی وعاشق شدن ...تاالانم ازدواج نکردم چون قسمتم جور نشده دعا کنید برام

بگو داداش میخوای یه کله دیگه سفارش بدم بابت میل تو؟😂

حالا فک کن چقدم بقیه میگن خوشکلی این امل این حرفارو میزد گریم گرفته بود اصا پریودم بودم بدتر😐😂

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

مو مشکی چشم آبی قد 167 پوست سفید یه رگش ترک بود

مو مشکی چشم ابرو مشکی قد 195 بسکتبالیستم بود(قرار بود رلم باشه ولی نشد دیگه

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!