2777
2789
عنوان

لق شدن دندان دائمی

| مشاهده متن کامل بحث + 4131 بازدید | 19 پست
چندوقته دندونش دراومده؟اگرزمان کمیه وضربه ای به دندونش نخورده اصلانگران نباش تحلیل نرفته طبیعیه دندو ...

چرا همین چار پنج روز پیش هم یکی از دندونای شیریش رو کشیدم، ولی این که لق شده نیست، این واسه قبل تره

لثه اش از بقیه لثه هاش پایین تره دندونش رو بلند تر از بقیه دائمیا نشون میده و لقه😭

🌾گَندُمی هَستَم که اُفتادم به پای داسِ تو🌾 شاعری دَرگیر با اَنگیزه ی حَساسِ تو🌾 مَن زِمستانم ولی هَمسایه گَشتم با بَهار🌾 قَلبِ مَن هَم شُد فَدای گَرمی اِحساسِ تو🌾
چرا همین چار پنج روز پیش هم یکی از دندونای شیریش رو کشیدم، ولی این که لق شده نیست، این واسه قبل تره ...

ناراحت نباش احتمالا چون این هنوزریشه نگرفته واون روکشیدی باعث شده این ازجاش دربیادببین آروم باانگشتت سعی کن بهش فشاربیاری آروم که بشینه سرجاش عصری هم ببرمتخصص نشون بده فقط لطفا نتیجه روبه منم بگو که منم خیالم راحت بشه بابت دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دوندن دخترت سفت شد؟ پسرم هفت سالشه امروز خورد زمین دندون دائمی جلو که تازه دراومده لق شد.

سلام عزیزم بله خداروشکر

بردمش متخصص دندون اطفال عکس هم گرفتم دکتر دید گفت ریشه ش خوبه ولی فعلا کامل سرجاش ننشسته فقط مواظبت کن که به چیزی برخوردنکنه تا جاش سفت بشه دستش هم نزن گفت کاملا طبیعیه

شماهم ببرش دکتر متخصص ببینه چون میگی ضربه خورده ممکنه خدای نکرده ریشش جابه جا شده باشه ولی درکل عادیه نگران نباش