2777
2789
عنوان

خاطره سم من بیاید خاطره بگین 😂😂

219 بازدید | 12 پست

بچه ک بودم با دختر خالم شب خوابمون نرفت رفتم بالا پشت بوم یواشکی عکس بابابزرگمم ک حتی یادم نیستش برداشتیم تا صب عرررر زدیم و منتظر طلوع آفتاب موندیم 😐😐😐😐😂😂😂😂😂

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

،من ک بچگی نکردم کلا:) زود بزرگ شدم! خیلی خیلی زودتر از سنم رشد کردمو منطقم از زن ۴۰ساله بیششتر شد

اخییی

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙
،من ک بچگی نکردم کلا:) زود بزرگ شدم! خیلی خیلی زودتر از سنم رشد کردمو منطقم از زن ۴۰ساله بیششتر شد

چقدر منی 🥺

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یکی از بازیامونم این بود ک یه مجسمه میزاشتیم رو ب رومون سجده میکردیم و میپرستیدیمش😐😐

وقتی بچه بودم تولد دعوت شدم  رفتم وسط شیک میرفتم 😂😌 سرم و میچرخوندم آخه شب قبل ی فیلم از شاه ...

تو روحت😂😂😂

رفته بودم رو مبل بعد شروع ب چرخوندن و پریشون کردن موهام کردم دیدم ک ن اینطوری سرم گیج می‌ره ...

کاش میدیدمت😂😂