2777
2789
عنوان

نوزاد نارس من اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 8335 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مقایسه ی دیگرانم کار نداشته باش. آدم باید خودش بچه شو دوس داشته باشه چه اهمیتی داره دیگران چی می گن
خدایا سلامتی و آرامش زندگیمونو از دستای مهربون خودت می خوام.خدایا مارو محتاج خلقت نکن  
به حرف مردم نباش من بچه خواهرم همش زبونش بیرون بود بابای خودم مدام جلوش میگفت این مشکل داره زبونش بیرونه درازه خب مادر ناراحت میشه اما اطرافیان نمیفهمن هرچی به ذهنشون میرسه میگن بچه خواهر من که هیچ مشکلی نداشت و بعد چندماه خوب شد ولی ببر پیش متخصص خیالت راحت بشه به حرف مردمم نباش
اره خداروشکر خوب شد بینایش تکمیل میشه فقط مواظب نی نی خیلی باش نگذار کسی خیلی بغلش کنه
حالت تهوع دارم.این حالت تهوع با قرص و هوای آزاد درست نمیشه علاجش..............فقط بالا آوردن فحش هایی که به دیگران بدهکارم.......
عزیزم برادرزاده من 28 هفته به دنیا اومد و نزدیک 2 ماه بیمارستان بستری بود کلی آزمایش و اینا واسه اش انجام دادن اصلا نگران نباش بینایی نی نی ها خیلی دیر کامل میشه کوجولو شما که تارسم بود حتما واسه اطمینان متخصص ببرش ولی برادرزاده من کاراش تا 15 ماهگی با تاخیر بود مثل نشیتن دندون درآوردن و راه رفتن دکترشم میگفت طبیعیه با سن واقعی خودشون جلو میرن و الان که چهارسال و نیمه اس ماشالله از همه بچه هامون هم قدش بلندتره هم تپلی تره و هم سالمتر
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
خیلی سخته بچه نارس ، دیگران زیاد اظهار نظر میکنن دختر عمه من تا هشت نه ماه گردن نمیگرفت شل بود، خیلی هم دیر نشست الان سه سالشه خیلی هم زرنگ شده، بچه های نارس رو نمیشه با بچه های عادی مقایسه شون کرد برسن ب دوسال دیگه کامل مثل هم سن و سالاشون میشن
عزیزم تجربه ندارم ولی دختر خودم چشماش زیر یک سال چپ میشد خیلی وقتا جفتشون هم سو حرکت نمیکرد انگار انحراف داشته باشه تا دو سالم مثلا میگفتم فلان چیز کنار پاته اره اونجا همونور وااای اصلا انگار نمیدید یا میچسبید به تلویزیون بردمش دکتر با دستگاه نگاه کرد گفت سالمه انحرافشم که یک سالگی درست شد امسال باز بینایی سنجی با دستگاه انجام داد خدارو شکر سالمه چشاشون طول میکشه که دیدش کامل بشه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design