2777
2789
عنوان

نوزاد نارس من اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 8335 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دری جون بچه ها راس می گن اصن نزار کسی بچه رو ببوسه یا بغل کنه. چون بچه های نارس مواظبت بیشتر می خوان. حتی بچه هایی هم که به موقع به دنیا اومدن به نظرم تا دو ماهگی نباید زارین بغل کنن و ببوسن
خدایا سلامتی و آرامش زندگیمونو از دستای مهربون خودت می خوام.خدایا مارو محتاج خلقت نکن  
بیخیال حرفاشون باش من الان هفته ۳۴ هستم فقط یه بار سر اسم با خانواده شوهرم حرف زدم پدرشوهرم برگشت گفت اکرم اعظم فاطمه زهرا مادرشوهرمم گفت اگه بزرگ شد گفت اسمم قدیمیه چی پدرشوهرم گفت غلط میکنه فک کن از حالا از این حرفا میزنه به دنیا میاد چقد ایراد بگیره به بچم ولی من دیگه هرچی راجع به اسم میپرسن محلشون نمیدم میگم حالا دنیا بیاد یه چی میزارم
دری تازه به شوهرمم نگفتم بابات چی گفته گفتم حوصله داری من هرکاری بخوام میکنم چرا اعصاب شوهرم رو بریزم بهم پدرشوهرم حرف زیاد میزنه یادش میره مهم اینه که شوهرم نظر من واسش مهمه الان اسم انتخاب کردیم ولی شوهرمم باهام هماهنگه میپرسن میگه انتخاب نکردیم