2777
2789
عنوان

اینم بهونه جدیدشه

292 بازدید | 36 پست

تیشرت جدید شوهرمو ورداشتم بپوشم از رنگش خوشم اومد گفتم یه لحظه بپوشم. رفتم جلو اینه عجله ای از رو تیشرت خودم پوشیدم ناراحت شد گفت چرا پوشیدی گشاد میشه( ازش بیست کیلو لاغرترم) منم ناراحت شدم دراوردم انداختم روو فرش البته کمی بعد رفتم ورداشتم گذاشتم سر جاش ولی الان قهره باهام!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حوصله هایی دارید والا

ببخشید میشه یکم وقتتو بگیرم💚🙏🏻

لطفا اینو گزارش برنین،داره برام دردسر میشه.🫠🪴

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11191817/تراز-سنجش-من-۵خرداد

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

هههه عیبی نداره،شوهر منم حساسه،خودم که بدترم،نپوش لباساشو وقتی دوس نداره،شوهر من حتی دوس نداره بگم چی رو با چی بپوشه اینو هفته ی اول فهمیدم و حالا پنج سال گذشته و من هیچوقت نظر ندادم،خیلی هم راحتم🤣🤣

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️