2777
2789

مخصوصا قیافه 

خواستگارام اکثرا وضع مالی خوبی دارن ولی خب قیافه هاشون به دلم نشسته همون جلسه اول رد کردم

خودم معمولیما زلیخا نیستم😬 

اما حاضرم قیافه خوبی داشته باشه حالا وضع مالی معمولی 😬🥴 البتهههه که همه چی پول و قیافه نیست باید ملاک های دیگه هم در نظر گرفت

نه عزیزم طبیعی نیست😑😑😑😂😂😂

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در حدی باشه که خوب باشه و به دل ادم بشینه کافیه... 

به نظرم ادم نباید توقعات فضایی داشته باشه😁😁😁مگر خودش خیلی همه چیز تموم باشه

برای من اخلاق و وضع مالی مهمتره. بچه تر که بودم خیلی به قیافه اهمیت میدادم بیش از حد

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اگر حرف نزده میگی به دلت ننشسته طبیعی نیست باید اول یه شناخت نسبی داشته باشی تا ببینی واقعا به دلت ...

ادم اونی که واقعا دوسش داره رو تو همون نگاه اول انگار  هزار ساله میشناسه  واسش غریبه نیست