2777
2789
عنوان

بچم ۲۲هفتگی سقط شد بازایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 3506 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زایمان طبیعی کردم

اشکال نداشت که میتونستی با استراحت مطلق تا۲۸هفته نگه داری منم دقیقا ۲۱هفته خونریزی افتادم و حتی تو سرم امپول فشار هم زدن ولی یکمی که وارد بدنم شد خودم سرمو قطع کردم و بهشون گفتم میخووم بچمو نگه دارم هرچی گفتن کیسه ابت تو واژنته گفتم اشکال نداره اگه قراره زایمان کنم اینقدر اینجا میمونم ولی اجازه نمیدم امپول فشار بزنین تا۷ماه کشوندم اگه ۳هفته استراحت مطلق میکردی با دستگاه می موندن بچه ۶ماه تااول ۷ماه میمونه 

۷ماه پربشه نمیمونه.

جنسیتش چی بود دختر بود یا پسر؟

اشکال نداشت که میتونستی با استراحت مطلق تا۲۸هفته نگه داری منم دقیقا ۲۱هفته خونریزی افتادم و حتی تو س ...

پسر. خیلی خونریزی کردم خیلی دردداشتم.بعدم گفتن اگه بذاریمش تو دستگاهم بچه ی سالمی نمیشه

به نام او به یاداو برای او

هر دکتری‌ که در طول بارداری منع رابطه نده ، دکتر حرفه ای نیست

زیر نظر دکتر بودی ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
پسر. خیلی خونریزی کردم خیلی دردداشتم.بعدم گفتن اگه بذاریمش تو دستگاهم بچه ی سالمی نمیشه

ای بگم خدا این پرستارای بی عقلو چیکار کنه که به همه همین حرفو میزنن یاد لحظه ی آخری که پسر خودم داشت تموم میکرد افتادم پرستارای بخش ان آی سیو دقیقا همین حرفو بهم زدن گفتن چون  اکسیژنو با فشار فرستادیم تو ریه های بچه اگه برات بمونه بچه ی خوبی نمیشه فقط دعا کن بره