2777
2789
عنوان

بچم ۲۲هفتگی سقط شد بازایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 3500 بازدید | 38 پست

امیدوارم ب آرامش برسی 

ولی خوب خونریزی ک‌ بی دلیل نمیشه دکترتون بی احتیاطی کرده چون ۳۰ بود باید میفرستاد سونو واژینال حتما برای بارداری بعدی دکتر خوبی پیدا کن  

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا بهت صبر بده عزیزم😞😞لعنت به این طول سرویکس که دهن هممونو سرویس کرده،خدا انشالله به زودی جاشو برات سبز کنه قشنگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

همون اندازه ۳۰ رو هفته چند متوجه شدی؟

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
نگفت دکتربهم وگرنه هرکاری میکردم هی نگا کرد گفت دهانه رحم بستس اونم لکه بینیه چیزی نیس هی گفت طبیعی ...

دقیقا اشتباه منم همین بود دکتر احمقم حالیش نبود وقتی بهش گفتم خونریزی دارم گفت بیا بیمارستان شخصی بچتو بردارم 

متاسفم عزیزم با تمام وجود درکت میکنم منم سال ۹۴ سه قلو هفته ۲۰ زایمان زودرس کردم خیلی دردناک وسخته ولی صبور باش گریه کن تادلت آروم بشه الان دوتا دسته گل خدا بهم داده انشالله به زودی شماهم نی نی دار میشی صحیح وسالم  🤲به حق این روز وصاحب این روز.

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

خدا بهت صبر بده کاری که شده انشالله دوباره باردار میشی زودی عزیزم

اونوقت تو نی نی سایت تا دکتر سونو داخلی مینویسه همه میگن چرا نوشته باعث سقط میشه😑حتما لازمه که دکتر مینویسه هیچ خطری هم نداره

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

خودتو اذیت نکن این حالتها عادیه عذاب وجدان رو داری ولی شما مقصر نبودی خواهر جان منم یه سقط داشتم توی اردیبهشت داغوووون شدم ولی الان خوب شدم اون زمان فکر میکردم هرگز آدم سابق نمیشم اما الان به زندگی برگشتم 

طول سرویکس یه مسأله بسیار تخصصیه و از تشخیص شما خارجه دکتر هم تلاشش رو کرده آخه سونوی واژینال هم سقط رو افزایش میده دکترها با احتیاط تجویز میکنن 

خدا بهت صبر بده.فرشته کوچولوت الان تو بهشت خوشحاله.

چند ماه خودتو تقویت کن و زیر نظر یه پزشک خوب اقدام کن ، تجربه داری بار دیگه استراحت کن و لازم بود سرکلاژ.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نگفت دکتربهم وگرنه هرکاری میکردم هی نگا کرد گفت دهانه رحم بستس اونم لکه بینیه چیزی نیس هی گفت طبیعی ...

شما که کوتاهی نگردی عشقم شما پیش دکتر متخصص رفتی

اما همون اوایل بارداری تو سونو  طول دهانه سرویکس رو اندازه میگیرن اگر کوتاه باشه تو اتاق عمل میدوزن که بهش میگن سرکلاس و از سقط و زایمان زودرس جلوگیری میکنه

قربون دل مهربونت بشم شما کوتاهی نکردی فقط مثل همه به دکترت اعتماد 

کردی انشاءالله بزودی باردار شدی حتما پیش یه دکتر بهتر برو