2777
2789
عنوان

بچم ۲۲هفتگی سقط شد بازایمان

3500 بازدید | 38 پست

سلام خانوما. من دوروزپیش بچمو سقط کردم

الان عذاب وجدان دارم حال روحیم اصلا خوب نیس

بخاطر کم کاری دکتر و سهل انگاریه خودم

مث اینکه طول سرویکسم کوتاه شده بود خونریزی داشتم ولی دکتر سونوی شکمی نوشت واسه طول سرویکس درحالیکه شکمی نشون نمیده باید واژینال مینوشت

تو شکمی ۳۰بود ولی واژینال۲۴

خودمم اشتباه کردم باید یه دکتر دیگه میرفتم

یه هفته ده روز مثه پریود خونریزی داشتم بعد دهانه رحمم بازشد بچه رو زایمان کردم و مرد

قلبم داره آتیش میگیره خیلی سخته 

به نام او به یاداو برای او

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدا ب دلت ارامش بده

غصه نخور؛ این ایام هم میگذره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزززززم 

ان شاء الله خدا بهتون صبر بده 

واقعا درکتون میکنم 

نی نی منم داره جلو چشم پر پر میشه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

عیب نداره عزیزم اتفاقی که باید بیفته آدم چه خبر داره .منم بچم هشتماهه دنیا اومد بیمارستان دستگاه نداشت مجهز نبود ولی بعد چند وقت سه تا پسر پشت سرهم آوردم 💖

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
الهی خدا آروم کنه دلت رو اصلا شما با این اندازه باید همون اول میرفتی سرکلاژ میشدی

نگفت دکتربهم وگرنه هرکاری میکردم

هی نگا کرد گفت دهانه رحم بستس اونم لکه بینیه چیزی نیس هی گفت طبیعیه 

اگه میگفت باید سرکلاژ کنی حتمامیکردم 

ولی کاش دوتا دکتر دیگم میرفتم به این اکتفا نمیکردم عذاب وجدان دارم که چرا دکتردیگه نرفتم

به نام او به یاداو برای او

بامن همدردی منم مث شما

من۳۰هفته زایمان کردم با این تفاوت پسرم۵روز زنده بود و جلو چشمام پرکشید باید تحمل کنی عزیزم من ۱سالو۸ماهه داغدارم

تا میتونی گریه کن خودتو خالی کن من یه سال تمام برای جیگر گوشم گریه کردم.