2777
2789
عنوان

بیاین جان حسین

124 بازدید | 10 پست

بچه ها اینکه میگن بعداز هرسختی آسونیِ.من هرکی رو دیدم افتاده تو سختی دیگه جون نگرفته و سرپا نشده..شمادیدین کسی رو که دچارناراحتی بشه بعدش خوشحالی و ارامش بیادسراغش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که من بهش اعتقاد دارم اینه که بعد هر سختی آسونی هست..البته به دو شرط،توکل به خدا و تلاش انسان

اعتقاد رو ول کن دیدی این اتفاق بیفته...یکی مشکل داشته باشه ولی بعدش راحت باشه

فراوون دیدم. شک نکن. بعد از هر سختی اسونی هست و این قانون طبیعت و خلقته. فقط زمان بندیهاش و تشخیص خود سختی و آسانی خیلی نیاز به با ۸دا بودن داره. من واقعا از ته قلب هروقت خداجونم را صدا زدم جواب داده. ۴ربون خدا برم سختی هم زیاد کشیدم خیلی اما الان که خوب فکر میکنم خیلی از سختیها برام خسر بوده و بعدش اجر صبوری ام رو بهم داده. انشاالله حاجت روا بشی تو این ایام.

قدر خودتو بدون. تادیگران هم احترام بزارن بهت.
اعتقاد رو ول کن دیدی این اتفاق بیفته...یکی مشکل داشته باشه ولی بعدش راحت باشه

اینو زیاد تکرار کن گلم 

رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا أَنْتَ مَوْلَانَا فَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

پروردگارا، اگر فراموش كرديم يا به خطا رفتيم بر ما مگير، پروردگارا، هيچ بار گرانى بر (دوش‏) ما مگذار؛ همچنانكه بر (دوش‏) كسانى كه پيش از ما بودند نهادى‏. پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏؛ و از ما درگذر؛ و ما را ببخشاى و بر ما رحمت آور؛ سرور ما تويى‏؛ پس ما را بر گروه كافران پيروز كن‏

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دیدی تاحالا ب چشم

دوبار برام اتفاق افتاد

الانم یه گره کور افتاده تو زندگیمون دوماهه مدام دعا میکنم

امیدم به خداست میدونم میخواد صبرمو امتحان کنه

ولی حتما کمکمون میکنه💚

دیدی تاحالا ب چشم

زیارت عاشورا رد خور نداره تا ۴۰ روز بخون یا نائب بگیر برلت بخونه

خیلی عجیب حاجت میده

من خودم بعد حاجت روایی باورم نمیشد همش بارخودم میگفتم چی شد چطور اینجور شد

یعنی ازراهی حل میشه که یک درصد هم بهش امید نیست

مثل معجزه ست