2777
2789

من الان ده روزه جراحی کردم 

فقطم استراحت کردم هیچ کار سنگینی انجام ندادم حتی موقع بلند شدن خوابیدن ی ذره نذاشتم فشار ب بخیه هام بیاد ازلحاظ بهداشتی هم ک بمونه چقد رعایت کردم انتی بیوتیکم مصرف میکنم تا امروز صبح خوب بودم از صبه هم درد دارم هم خونابه از جای بخیه هام میاد میگن طبیعیه اما مال من خیلی زیاده تصورکن ده دیقه ی بار چندتا دستمال کاغذی کثیف میکنه چیکارکنم کی تجربه داره لطفاا کمک کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحربه ندارم ولی میگن سخته ایشالا زود زود کامل خوب میشی

قربونت عزیزم من چون پسوریازیسم داشتم پوست ناحیه عمل التهاب داشت عملم خیلی سخت بود امروزم ک اینجوری استرس داد بهم

عزیزم میشه بگی کجا هست مال شما عملش چطوریه درد داشت  بی حس یا بیهوش ؟  چون منم میخوام ع ...

دنبالچه بود 

من رفتم برا لیزر گفتن ک چون هم عفونت کرده هم بزرگ شده دیر اومدی با لیزر جواب نمیگیری ب نظرمم بهتر شد ک لیزر نبود لیزر میسوزونن فقط ولی من برام کیست رو کامل خارج کرد و هبتا بخیه خورده من بخیه هام دقیقا شکاف باسنمه سختمه نشتن راه رفتن مخصوصا امروز ک اینجوری شدم عملش نیم ساعت طول کشید بی حسی موضعی بود راستش برا همه بی حسی ک میزنن دردی حس نمیکنی اما من چون پوست همون ناحیه م پسوریازیس داشت التهاب داشت بیحسیام زیاد اثر نکرد بخاطر همین هم موقع خروج عفونت هم جلسه بعدش برا عمل کیست درد داشتم وحشتناک .اما بعدش مسکن میدن هیچی حس نمیکنی اما مراقباتش خیلی مهمو زیاده

من دکترم اینو گفت شمام بخیه داشتی

بله البته من چندسال پیش جراحی کردم خیلی یادم نیست که خونابه داشت یانه ولی اگه هم داشتی حتما جزئی بوده که یادم نیست زیاد

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙