2777
2789

میخواستم راهنمایی کنید برام سفر کاروان خدمات رسانی خوب بود یانه؟؟شما رسیدین  مرز یه شب مهران موندین  لازم پتوی چیزی برا خواب همراه باشه؟ به نظرتون کفش راحتی صندل تابستونی باخودم ببرم که هم تو اتوبوس هم اونجا راحت باشه؟؟ لباس های که میرم حتما همه باید مشکی با‌شه؟  برای اونجا صندل تابستونی خوب هست؟؟ و شما پول دلار گرفتین یا دینار از صرافی ها باید بگیرم یا شنیدم سازمان حج و زیارت؟؟ 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط مطمعن باش کاروانی ک داری باهاشون میری خوب باشن مامان من ۲ سری با دوتا کاروان مختلف رفت یبار هتل ...

ممنون عزیزم این سوالهای که پرسیدم میشه برام ازش بپرسی ممنون میشم 

سلام عزیز

نیاز نیس همش مشکی بپوشی ولی چادر همیشه داشته باش من دوتا چادر برمیدارم 

نیازی به پتو اینا نیس

شب مهران یه منزل گرفت بودن خودشون پتو متکا دادن 

من تجربه خودمو میگم که 5 بار کربلا رفتم من کلا با صندل یا دمپایی طبی میرم دیگه کفش برنمیدارم هم تو ماشین راحته هم تو موکبا که میمونیم

پول هم اونجا با پول ایرانی خرید میکنم هرچند فقط سال اول سوغات خریدم که اونموقع ابنجا دینار تهیه کرده بودم ولی بعد اون هرسال که اربغین میریم دیگه چیز بخصوصی نمیخرم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

سلام عزیز نیاز نیس همش مشکی بپوشی ولی چادر همیشه داشته باش من دوتا چادر برمیدارم  نیازی به پت ...

خیلی ممنونم عزیزم بازم اگه نکته ای داشتی لطف میکنی بهم بگی💐💐

سلام عزیز نیاز نیس همش مشکی بپوشی ولی چادر همیشه داشته باش من دوتا چادر برمیدارم  نیازی به پت ...

عزیزم برا اونجا خط همراه اول آنتن میده یانه؟؟ و شما دینار از صرافی گرفتین یا سازمان حج زیارت یا لازم به سرپرست کاروان بگم؟؟ 

عزیزم برا اونجا خط همراه اول آنتن میده یانه؟؟ و شما دینار از صرافی گرفتین یا سازمان حج زیارت یا لازم ...

عزیزم با همراه اول من توسط وای فای هتل ها که همشون وای فای داره با خانوادم در ارتباط بودم

از صرافی گرفته بودیم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

عزیزم با همراه اول من توسط وای فای هتل ها که همشون وای فای داره با خانوادم در ارتباط بودم از صرافی ...

ممنون 

عزیزم با همراه اول من توسط وای فای هتل ها که همشون وای فای داره با خانوادم در ارتباط بودم از صرافی ...

عزیزم همراه اول برای داخل حرم آنتن میده یانه؟ 

کلا انتن دهی اونجا ضعیفه

من بیشتر از وای فای با تماس تصویری تماس دارم

ولی اونجورام نیس که نتونی تماس بگیری

داخل حرم هیچ وقت تماس نداشتم

یعنی کربلا که میرم اصلا فراموش میکنم که گوشی دارم 😁

ولی اونجورام نیس که نتونی تماس بگیری داخل حرم هیچ وقت تماس نداشتم یعنی کربلا که میرم اصلا فراموش م ...

عزیزم بیشتر به خاطر این میگه تو حرم اگه یه لحظه موقع زیارت همسر گم کنه چطور پیداش کنم گوشی به ابن دلیل میگم ببرم داخل حرم