2777
2789
عنوان

به اونایی که پز شوهر کردنشون رو میدن چی بگیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 60 پست

عه داداشته که من نخونده بودم 😅

منم زنعموم و زن داداش خودم تو مجردیم بهم ایکه مینداختن چی میگفتم بهشون هر چی میگفتم خودزنی بود 

واقعا هم شوهراشون به درد نمیخوردن حالا

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره😖

جواب نده فقط سعی کن ازمجردی لذت ببری بگی بخندی سرکار بری

هربار حرف زد بگو عهد قدیم نیست ک زود بری خونه داری بچه داری کنی 

به وقتش هرکس ازدواج میکنه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من به پسر های که زن گرفتن چی بگم این پز پزی ها     مثلا چه کار شاخی کردن ازدواج یه ...

خدایی پسرا خیلی کار شاخی میکنند تو این دوره زمونه ولی شما به دل نگیر برا خودت خوش باش با دوستا مجردت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
😂😂بگو

نمیگم توسط متاهلها پاره میشم 😅😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بگو عزیزم الان خیلی خوشحالی پسرمون گرفتت؟ انگار امیدی نداشتی الان زوق داریا

مشکل من اینه میترسم یچیزی بهش بگم  شر بشه چون خیلی زبون درازه و شارلاتان همیشه با گستاخی تمام با پدرم بحث میکنه کلی بی احترامی میکنه

منم زن دایی هام به من و دختر خاله هام تیکه مینداختن، حالا خبر نداشتن که دایی هام دوست دختر دارن!!!! البته خداییش با دایی هام دعوا می کردم، ولی بالاخره تیکه ها کار خودش رو کرد و منم از روی حماقت برای بستن دهنشون ازدواج کردم و الان با یه بچه پنج ساله جدا شدم و اونا هم خبر دار شدن شوهراشون چکار کردن ولی نتونستن جدا بشن و همچنان پررو هستن. منم کامل قطع ارتباط کردم. خواستم بگم حواست به خودت و اون دخترای فامیلت باشه که از لج اینها خودشون رو بدبخت نکنن مثل من.