یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با من اوکی هست،فقط رفتار یکی از زنای اقوام باهاش مشکوکه هی خودش سمتش میره ،هی باهاش ...
اگه میتونی طلاق بگیری چک کن ... اگه نه فقط پرو تر میشه
مطالب همسر داری بخون تا بلد باشی ... نه بخوای تو زندگی خودت تجربه کسب کنی که اینجوری زیاد جالب نیست ...
گلم تو باید مدیریت کنی ... مشکلات زندگی همش از بی تجربی و ناپختگی هست... شوهرمن اینقدر خوب بود خودم خرابش کردم چون بلد نبودم ... نمیدونستم چیو کی بگم یا چه جوری بگم...کلی تلاش کردم الان خوب شده ولی مثل اولش نشد ... اصلا به همدیگه حتی به شوخی فوش ندین ... الکی نزنید همو ❌️
احترامشو حتما همیشه نگه دار اصلا تو جم خیلی هم عصبانی شدی صداتو بالا نبر رو شوهرت ... اگه دوست داری مثل ملکه زندگی کنی باید شوهرت جایگاه پادشاه بشینه
.من کسی میشناسم اینقدر اخلاق بدی داشت همه میگفتن کی به این زن میده .... ولی زن گرفت توی نامزدی جواب تلفون خانمشو نمیداد.. خانمش زنگ میزد خونشون میگفت بگین نیست ... مادر پسره غصه میخورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم ... بعد عقد کم کم شد موم تو دست خانمش ... اون آقای بد اخلاق بعد این همه سال حتی کسی ندیده اینا صداشون روهم بالا بره چه برسه به دعوا ... خانمش یادش داده احترام بزاره ... مستقیم ازش نخواسته ها همه کاراشو با سیاست و غیر مستقیم میخواد از شوهرش ...
مامان پسره میگفت پسرم خسته کوفته میره خونه باز باید بچه داری کنه.. میگه خانمم بچه خسته کرده برو استراحت کن من نگه میدارم.. پوشک بچه عوض میکنه غذاشو میده... حمام دستشویی باواکتس میشوره چون بوش خانمشو اذیت میکنه 😄 خانمش اوز اول ازین مطالب همسر داری میخوند و... مطالب تاپیک اینارو بخون کمکت میکنه
@دختر_گرانبها
@nation_of_love
@گلبوته__خانوم
مطالب همسر داری و وویس مشاور خانواده ها مثل کلید مرد از دکتر حبشی و معصومه حاتمی گوش کن ..اینارو هم بتون خیلی خوبن
یا وَدود ۱۰۱ بار بخون به قند یا خرما یا چیز شیرین بخون بده شوهرت دلش نرم بشه
سوره طلاق برای آشتی خوبه
سوره یاسین و نساءمن خودم به نیت حفظ زندگی مشترکم میخوندم
و افزایش محبت زن و شوهر
یکی بهم گفته بود.. خیلی تاثیردر حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید
هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!