2777
2789
عنوان

شما باشید شوهرتون رو چک میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باهات خوبه اینکارو نکن دکتر ب من گفت چک نکن من کردم و الان دارم جدا میشم ی سسری مردا تنوع طلبن د ...

دکتر اشتباه کرده گلم اگ شما میموندی و هزارتا بیماری دور از جون میگرفتید خوب بود

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
اگه باهات خوبه اینکارو نکن دکتر ب من گفت چک نکن من کردم و الان دارم جدا میشم ی سسری مردا تنوع طلبن د ...

با من اوکی هست،فقط رفتار یکی از زنای  اقوام باهاش مشکوکه 

هی خودش سمتش می‌ره ،هی باهاش صلاح مشورت میکنه،نسبت به قبل زیاد باهاش صمیمی میشه 

البته شوهرم خیلی عادی برخورد می‌کنه ،کلا آدم با سیاستی هست. .

میترسم پشت این ماجرا چیزهایی باشه ....😔

یعنی میخواستی با تنوع طلبیش کنار بیایو ببخشیدا سرتو مثل کبک کنی زیر برف چطور فهمیدی در چه حد بود رابطه پشیمون نیس خودشم دوس داره طلاق

با من اوکی هست،فقط رفتار یکی از زنای  اقوام باهاش مشکوکه  هی خودش سمتش می‌ره ،هی باهاش ...

خدا لعنت کنه این جور زنایی که زیر پای مردا میشینن الهی آمین به حق این شبا

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
در چ حد بود؟بچه نداری؟

کلی میگم روانشناس میگه زن نباید گوشی مردو چک کنه البته زنی ک شوهرش بهش عشق میورزه پول خرجی میده و دست بزن اینا نداره.. ن ندارم بچه ولی حق طلاق ندارم

اگر مشکوک باشم قطعا جوری چک میکنم که اگر چیزی پیدا کردم تبدیل به سند و مدرک کنم. قبل از اینکه بفهمه ...

کلا آدمیه که حتی پیام تبلیغاتی رو سری پاک می‌کنه ،لونوقت میزارع مدرکی بمونه 

با من اوکی هست،فقط رفتار یکی از زنای  اقوام باهاش مشکوکه  هی خودش سمتش می‌ره ،هی باهاش ...

اگه میتونی طلاق بگیری چک کن ... اگه نه فقط پرو تر میشه 

مطالب همسر داری بخون تا بلد باشی ... نه بخوای تو زندگی خودت تجربه کسب کنی که اینجوری زیاد جالب نیست  ...

گلم تو باید مدیریت کنی ... مشکلات زندگی همش از بی تجربی و ناپختگی هست... شوهرمن اینقدر خوب بود خودم خرابش کردم چون بلد نبودم ... نمیدونستم چیو کی بگم یا چه جوری بگم...کلی تلاش کردم الان خوب شده  ولی مثل اولش نشد ... اصلا به همدیگه حتی به شوخی فوش ندین ... الکی نزنید همو  ❌️

احترامشو حتما همیشه نگه دار اصلا تو جم خیلی هم عصبانی شدی صداتو بالا نبر رو شوهرت ... اگه دوست داری مثل ملکه زندگی کنی باید شوهرت جایگاه پادشاه بشینه

.من کسی میشناسم اینقدر اخلاق بدی داشت همه میگفتن کی به این زن میده .... ولی زن گرفت توی نامزدی جواب تلفون خانمشو نمی‌داد.. خانمش زنگ میزد خونشون میگفت بگین نیست ... مادر پسره غصه می‌خورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم ... بعد عقد کم کم شد موم تو دست خانمش ... اون آقای بد اخلاق بعد این همه سال حتی کسی ندیده اینا صداشون روهم بالا بره چه برسه به دعوا ... خانمش یادش داده احترام بزاره ... مستقیم ازش نخواسته ها همه کاراشو با سیاست و غیر مستقیم میخواد از شوهرش ...

مامان پسره میگفت پسرم خسته کوفته میره خونه باز باید بچه داری کنه.. میگه خانمم بچه خسته کرده برو استراحت کن من نگه میدارم..  پوشک بچه عوض میکنه غذاشو میده... حمام دستشویی باواکتس میشوره چون بوش خانمشو اذیت میکنه 😄 خانمش اوز اول ازین مطالب همسر داری میخوند و... مطالب تاپیک  اینارو بخون کمکت میکنه

@دختر_گرانبها    

@nation_of_love

@گلبوته__خانوم  

مطالب همسر داری و وویس مشاور خانواده ها مثل کلید مرد از دکتر حبشی و معصومه حاتمی گوش کن ..اینارو هم بتون خیلی خوبن

یا وَدود ۱۰۱ بار بخون به قند یا خرما یا چیز شیرین بخون بده شوهرت دلش نرم بشه

سوره طلاق برای آشتی خوبه

سوره یاسین و نساءمن خودم به نیت حفظ زندگی مشترکم میخوندم

و افزایش محبت زن و شوهر

یکی بهم گفته بود.. خیلی تاثیردر حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم

سوره ولعصر صبوری میاره

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡