2777
2789
عنوان

دیشب بدجور با هم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 52 پست
نه کتک زدنش هیچ توجیهی نداره ... اصلا قابل دفاع نیس اما شما اگر بفکر حل موضوعی من میگم مشکل رابطه ج ...

بهم میریزم درست میگی

اگه من شروع به فحاشی نمیکردم مطمانا دعوا شدت نمیگرفت

نمیدونم چمه 

نه می خوام بخاطر بچه جدا شم

نه میخوام ببخشمش

درمانده شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم میریزم درست میگی اگه من شروع به فحاشی نمیکردم مطمانا دعوا شدت نمیگرفت نمیدونم چمه  نه می ...

اول به خودت یه ارامش ذهنی بده یکم فکر کن... ببین این دعوا ها این فحاشی کردنا در حد شما هست؟ خیر نیست....

بعد چه چیزی اینجوری عصبیتون کرده که رابطه جنسی ندارین بشینین با هم صحبت کنین بهش بگو ... و از نظر جنسی به خودتون کمک کنین تمام مشکلات به مرور حل میشن فقط و فقط در کمال ارامش و خونسردی ....

یه باشگاه برو یه فعالیتی بکن خود بچه زنو دیوونه میکنه

ببین اینک تجربه منه هرچی میخوای به شوهرت بگی بیشترین بازده رو داشته باشه نباید به تندی بگی چون مردا ذاتا معرورن باید به ارامش و نرمی بگی ... مثلا یه چای بریزی بگی عزیزم راستی چرا نگفتی جریان حقوقتو ؟ اونم میگه قسط دادم یا اصلا میزنه زیرش توام به روت نیار 

نه اینکه فوش بدیو بگی‌چرا نگفتی؟؟؟؟؟ اونم میگه دلم نخواست بگم تو کی هستی اصلا....

ما تو این چند ماه همه این مراحلو رفتیم الان فهمیدم هیچی اندازه سیاست و محبت و نرمش تاثیر‌نداره

ببین اینک تجربه منه هرچی میخوای به شوهرت بگی بیشترین بازده رو داشته باشه نباید به تندی بگی چون مردا ...

یعنی این حس بازخواست رو به شوهرت اصلا ندی که تو منتظری سوتی بگیری یا مثه والدینش سرزنشش‌کنی شما همسرشی و پشتوتنه همین 

هیچ اقدامی انجام ندادید؟؟

من بعد از زایمان خیلی بهتر شذم بهتر میتونم رابطه برقرار کنم اما شوهرم میگه اذیت میشه 

تو بارداری کلا رابطه نداشتیم 40 روز بعد از زایمان رابطه داشتیم که چون من سزارین بودم درد بدی گرفتم اما بعدش بهتر شدم ولی همسرم به بهانه های الکی پس میزنه

ببین اینک تجربه منه هرچی میخوای به شوهرت بگی بیشترین بازده رو داشته باشه نباید به تندی بگی چون مردا ...

من وقتی اشتباه میکنم سریع عذر خواهی میکنم همسرمم اینو میدونه

اما او بعد اشتباهش شروع به توجیه و مغلطه میکنه برای همین بحث مون شدت گرفت

اول به خودت یه ارامش ذهنی بده یکم فکر کن... ببین این دعوا ها این فحاشی کردنا در حد شما هست؟ خیر نیست ...

آره باید از خونه فاصله بگیرم زمانی برای خودم داشته باشم 

ترسم از اینه که رفتار کتک زدنش بازم ادامه داشته باشه

من کارمند حقوق دارم سرمایه دارم چرا باید ازش بترسم

باور کن روز به روز بدتر میشه

خودش اذعان داره که من بهتر شدم تلاش‌هایی برای زندگیم میکنم ولی میگه تو رفتارای خوب من(خودش) رو گرفتی منم از رفتاری بد تو گرفتم اینجوری توجیه میکنه

شما که این همه رو دخترت حساسی چطور دلت میاد بچه طلاق بشه؟مشکلتون با مشاوره حل میشه واقعا ریشه ای نیست یکم رو صبوریتون کار کنید موقع دعوا به این فر کن که کی الان جلومه بگو این شوهرمه عشقمه و به دخترت نگاه کن

باران که می بارد دلم چه کودکانه تنگ می شود،،،،
شما که این همه رو دخترت حساسی چطور دلت میاد بچه طلاق بشه؟مشکلتون با مشاوره حل میشه واقعا ریشه ای نیس ...

حق با شماست ولی نمیگم شوهرم عشقمه

میگم بابای بچمه

چه عشقی😑 خودم خر کردم به رفتارهای خوب سال‌های اول زندگیش

حق با شماست ولی نمیگم شوهرم عشقمه میگم بابای بچمه چه عشقی😑 خودم خر کردم به رفتارهای خوب سال‌های ا ...

آرامش تو زندگیتون باشه دوباره عاشقش میشی بعدم همه که لیلی و مجنون نیستن بعد ازدواج احساس ها مثل قبل یا اوایل ازدواج نیست

باران که می بارد دلم چه کودکانه تنگ می شود،،،،
درست میگی😔

عزیزم به نظر من شما خونسردیتو حفظ بکن به نظر من کم کم شوهرت درست میشه حساسیت شما هم کم میشه منم وقتی روی یک موضوعی خیلی تاکیدی میشم احساس میکنم تکرارش توسط همسرم بیشتر میشه 🍀

بنظرم اگه دیگه به کارای همسرت واکنش نشون ندی بهتر میشه ولی خیلی سخته اما شدنیه 🍀

بعد ظهرا دخترتون رو ببر پارک براش از صبح غذاهای خوشمزه بپز لباسای خوشگلشو تند تند عوض بکن آروم میشی هر روز بوسش بکن بغلش بکن براش حرف بزن

من وقتی اشتباه میکنم سریع عذر خواهی میکنم همسرمم اینو میدونه اما او بعد اشتباهش شروع به توجیه و مغل ...

همسر منم اینه ۹۰ درصد مردا عذرخواهی نمیکنن حق به خودشون میدن موضوع اینه سعی نکن این جنسو تغییر بدی سعی کن باهاش کنار بیای منطقی و بپذیریش