2777
2789
عنوان

دیشب بدجور با هم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 52 پست
آره باید از خونه فاصله بگیرم زمانی برای خودم داشته باشم  ترسم از اینه که رفتار کتک زدنش بازم ا ...

نه توجیهشون غلطه

شما اول ببین ایشون درست میگه یا بهانه میاره؟ بلاخره شما زنشی تشخیص میدی ببین اینکه میگه رابطه جنسی با شما لذت نمیبره بهانشه( که اگر بهانه باشه خیلی زنگ خطره) اگر درست میگه باید سریع درمان کنین که مشکل از جانب شماس.... بعد یه مدت مدارا کن سعی کن کتک زدنشو زیاد برا خودت بزرگ نکنی که نتونی ادامه بدی اگر درست شد که به احتمال حل میشه هیچی اگرم درست نشد برو مشاوره پ در مرحله تخر اقدام به جدایی 

اینو که من کارمندمو ... زیاد به روش نیار چون همیشه ته ذهنش میمونه که شما تنهاش میزاری یه روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ببین ما به فامیل داشتیم بعد ۱۳ سال زندگی عاشقانه و حال و هول جدا شدن ته تهش هم زنه خواست جدا بشن بخاطر مشکلات مالی هردو خیلی همو دوس داشتن اما مشکلات از هم جداشون کرد اصلا بحث نداشتن دور دنیارو سفر رفتن (عاقبت اندیش نبودن) تمام تعطیلات سفر تمام اخر هفته ها شمال و... میدونه مرده اخرش چی گفت به من؟ گفت ملت ۳۰ سال زن و شوهرن هرشب دعوا و اعصاب خوردیه ۱۳ سال تجربه متاهلی خوب داشتم

درکل اخر هیچ ازدواجی معلوم نیس از لحظاتت لذت ببر که اگر خودتو عادت بدی از لحظاتت لذت ببری کم کم همسرت همراهت میشه به دخترتون برس ذهنتو از اینکه کتکت زده دور کن 

واژینیسموستو در حد زیادی درمان کن( نه بخاطر شوهرت بخاطر اینکه تو زنی و باید با اعتماد بنفس کامل یه بانو باشی)

ته تهش هرچی بشه عادت میکنی اما از لحظاتت با دختر کوچولوت لذت ببر

عزیزم به نظر من شما خونسردیتو حفظ بکن به نظر من کم کم شوهرت درست میشه حساسیت شما هم کم میشه منم وقتی ...

ممنون عزیزم امروز که حال نداشتم کاری کنم ولی از فردا دخترم میبرم پارک فداش شم

کلا ببین ما به فامیل داشتیم بعد ۱۳ سال زندگی عاشقانه و حال و هول جدا شدن ته تهش هم زنه خواست جدا بشن ...

فردا به دخترم میرسم

کمی آرومتر شدم

حرفاتون آرومترم کرد

ممنون

اره دلیل منطقی برای طلاق نداریم هر دومون برای همین می‌ترسیم طلاق بگیریم البته من احساس میکنم اگه اد ...

مردا همشون همینن عزیزم طلاق میگیریم ب امید ی زندگی بهتر میبینیم صد رحمت ب قبلی 

سعی کن حوصلتو زیاد کنی 

مردا همشون همینن عزیزم طلاق میگیریم ب امید ی زندگی بهتر میبینیم صد رحمت ب قبلی  سعی کن حوصلتو ...

دقیقا همینه 

ازم معذرت خواهی کرد اما دلم صاف نیست هنوز باهاش سرسنگینم

آخه چرا ما باید کتک بخوریم

تحصیل کرده، حقوق بگیر، از خودت هم خانه داشته باشی بازم کتک بخوری و نتونی کاری کنی درده

دارم تحمل میکنم فقط بخاطر دخترم