2777
2789
عنوان

دیشب بدجور با هم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 52 پست
آره برای اونم هست همسرم حوصله رابطه رو باهام نداره چون واژینیسموس هستم و میگه رابطه که باهات برقرار ...

عزیزم واژینیسموستون در چ حده؟ چون باردار شدین میپرسم

حتما درمان کنین همه مشکلات زندگیتون از همین جاس که ایشون راضی نیستن تز رابطه جنسی با شما و با وجود همسرشون خود ... میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم یکی از دلایلشه

بنظرم اصلی ترین مشکل زندگیتون همینه .... که ایشون میگن نه اذیت میشم... و عجیبه که شما در پی درمان نرفتین و میگین جدا بشیم ... خب یه تلاشی بکنید تا زندگیتون حفظ شه

آره روز به روز داریم از هم دورتر میشیم من همیشه فک میکنم مقصر اصلی منم  اما یه بار که باهم صح ...

بعد بچه دار شدن خیلیا ب مشکل خوردن.... سعی کن یجاهایی حق و بهش بدی آدم وقتی بهش بدی احساس خوبی میاد سراغش احساس اینکه جای برگشت هم هست... حرف بزنید باهم حتماا رابطتون عالی میشه

همه زن وشوهرهاهمدیگردوست دارن  ومشکل اینه شمااحترام واسه هم نمیذارین  چرادعوامیشه احترام ...

میدونم بخاطر بچه که هنوز به طلاق جدی فک نکردم

ولی اعصابم با همسرم بهم ریخته است

من دارم تلاش می‌کنم بهتر شم ولی او هر روز عصبی تر میشه

بعد بچه دار شدن خیلیا ب مشکل خوردن.... سعی کن یجاهایی حق و بهش بدی آدم وقتی بهش بدی احساس خوبی میاد ...

یعنی از کتکی که خوردم بگذرم😔😔

جای همین یکی تو دعواهامون کم بود که باز شد

8 سال ازدواج کردیم سر ماشین نبود من حتی گفتم بهش پول میدم نگران نباشه سر دروغش بود که حقوقش رو بهم ...

‌ببین از دید خودم بگم اصلا چیزی نبوده... شما خیلییییی ازش توقع داری 

بابا بخدا نصف بیشتر مردا درامدشونو به زنشون نمیگن چرا اینقد برات مهمه .... اینجوری از بین میریا 

بعد خیلی همسر خوبی داری ک بایت رابطه جنسی چیزی نمیگه یکم تمرین کن حلش کنی که اونم راه بیفته من مشکلی نمیبینم اما خشم شما خیلی زیاده ....

ببین میتونم طرف شمارو بگیرما بگم برو جدا شو اما اون گناهی نکرده یه قسم جون بچه اش خورده بچه شما بچه اونم هست دیگه اونم کمتر از شما دوسش نداره

تو همه زمدگیا دعوا هست سعی کنودرستش کنی چونوسر چرت و پرت دعوا میکنین

اره دلیل منطقی برای طلاق نداریم هر دومون برای همین می‌ترسیم طلاق بگیریم

البته من احساس میکنم اگه ادامه بدم درمانده ترم میشم

الان به کتکش که یه روز خط قرمزم بود جواب ندادم و گذشت کردم

فردا خیانتش هم بگوشم برسه گذشت میکنم

سر شدم و از این میترسم

میگم جدا شم که به بدتر از اینا تن ندم

یعنی از کتکی که خوردم بگذرم😔😔 جای همین یکی تو دعواهامون کم بود که باز شد

گذشت تو زندگی مشترک باید باشه گلم... منم اگ یه روزی شوهرم منو بزنه پدرشو در میارم ولی نه با دعوا با روش خودم باید عذاب وجدان بگیره تا اینکارو تا آخر عمرش انجام نده.... 

میدونم بخاطر بچه که هنوز به طلاق جدی فک نکردم ولی اعصابم با همسرم بهم ریخته است من دارم تلاش می‌کن ...

عصبی شدنش بخاطر روابط جنسیه حلش کنی روز به روز بهتر میشه چون تجربه دارم میگم من سه ماه اول واژی بودم یکسره سر چیزای بیخود کل کل بود الان که اوکی اوکی شدیم حتی بحثمونم بشه اینقد منطقی هستیم ک ادامش نمیدیم خودش حل میشه 

‌ببین از دید خودم بگم اصلا چیزی نبوده... شما خیلییییی ازش توقع داری  بابا بخدا نصف بیشتر مردا ...

عزیزم درست میگی

ولی کتک زد

اگه الان چیزی نگم فردا ممکنه بدتر شه

اون نسبت به اوایل زندگی خیلی پرخاشگر و عصبی شده بعد از دعوای دیشب

دیگه میترسم ازش

عزیزم درست میگی ولی کتک زد اگه الان چیزی نگم فردا ممکنه بدتر شه اون نسبت به اوایل زندگی خیلی پرخا ...

نه کتک زدنش هیچ توجیهی نداره ... اصلا قابل دفاع نیس

اما شما اگر بفکر حل موضوعی من میگم مشکل رابطه جنسیتو حل کن همسرت پرخاشگره چون زنش کنارشه و رابطه جنسی نمیتونه بهش حال بده و ریلکسش کنه سرش عصبانی میشه

بعد شما خانومی چرا فحاشی کردی؟ البته منم کردما اما ترکش کردم سعی کن ترک کنی مردا خوششون نمیاد کار شمام توجیه نداره