اولش سر چیزای الکی بحث کردیم بعد یهو شوهرم پرخاشگر شد و شروع به کتک کاری کرد کتک کاری که سنگین نبود و آسیبی ندیدم اما اولین بارش بود که منو زد همیشه تو دعواها یه چیزی میشکوند یا خودشو میزد اما الان منو زد و این برام گرون تموم شده
دوباره ماشین مون به فاصله یه ماه داره تعمیر میره یه بار 18 تومن خرجش شد یه بار 7 تومن
سر این دعوا بالا گرفت که من گفتم تو بی ملاحظه ای، حواست به ماشین نیست مثلا از عید تا الان ماشین روغن ریزی داشته جدی نگرفته الان دنبالشو گرفته که 7 تومن خرجش شد بعد میگه از عمد نگرفتم تا مشکل روغن ریزیش بهتر تشخیص داده بشه🙄🙄🙄 یا اصلا فرقی نمی کرده اگه از ابتدا دنبال مشکلش میرفتم باز همین قد خرج داشته🙄🙄
خلاصه آخرش جون بچه یه سالمو خورد که دیگه دست به ماشین نمیزنه. من روی جون دخترم حساسمه نمیخوام کسی بخورش
اونم وقتی که محاله اون دست به ماشین نزنه
شروع به فحش دادن کردم متقابلا اونم داد بعدم اون شروع به کتک کاری کرد. بچم خیلی ترسید
مخصوصا چون باباش داد میزنه تو دعوا. دو تامون به نتیجه جدا شدن رسیدیم.. شب تا ساعت 4 خونه نیومد منم تا صبح یه ساعت نخوابیدم.
من هم خونه دارم هم حقوق به نظرتون ازش جدا بشم
اینم بگم دعواهامون زیاده بخصوص بعد از زایمان
حرمت خانواده همو نگه نمی داریم و همه چی حوالشون میکنیم
رابطه جنسی هم با هم نداریم. اظهار میکنه که دوسم داره و منم بدبختانه دوسش دارم و بهش وابستم
دلم برای دخترمم میسوزه