2777
2789
عنوان

دیشب بدجور با هم دعوا کردیم

598 بازدید | 52 پست

اولش سر چیزای الکی بحث کردیم بعد یهو شوهرم پرخاشگر شد و شروع به کتک کاری کرد کتک کاری که سنگین نبود و آسیبی ندیدم اما اولین بارش بود که منو زد همیشه تو دعواها یه چیزی می‌شکوند یا خودشو میزد اما الان منو زد و این برام گرون تموم شده

دوباره ماشین مون به فاصله یه ماه داره تعمیر میره یه بار 18 تومن خرجش شد یه بار 7 تومن

سر این دعوا بالا گرفت که من گفتم  تو بی ملاحظه ای، حواست به ماشین نیست مثلا از عید تا الان ماشین روغن ریزی داشته جدی نگرفته الان دنبالشو گرفته که 7 تومن خرجش شد بعد میگه از عمد نگرفتم تا مشکل روغن ریزیش بهتر تشخیص داده بشه🙄🙄🙄 یا اصلا فرقی نمی کرده اگه از ابتدا دنبال مشکلش میرفتم باز همین قد خرج داشته🙄🙄

خلاصه آخرش جون بچه یه سالمو خورد که دیگه دست به ماشین نمیزنه. من روی جون دخترم حساسمه نمیخوام کسی بخورش

اونم وقتی که محاله اون دست به ماشین نزنه

شروع به فحش دادن کردم متقابلا اونم داد بعدم اون شروع به کتک کاری کرد. بچم خیلی ترسید

مخصوصا چون باباش  داد میزنه تو دعوا. دو تامون به نتیجه جدا شدن رسیدیم.. شب تا ساعت 4 خونه نیومد منم تا صبح یه ساعت نخوابیدم. 

من هم خونه دارم هم حقوق به نظرتون ازش جدا بشم

اینم بگم دعواهامون زیاده بخصوص بعد از زایمان

حرمت خانواده همو نگه نمی داریم و همه چی حوالشون میکنیم

رابطه جنسی هم با هم نداریم. اظهار میکنه که دوسم داره و منم بدبختانه دوسش دارم و بهش وابستم

دلم برای دخترمم میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یکم خونسردانه رفتار نمیکنید از این مشکلا تو زندگی ما هم هست اما نباید زیاد بکوبیمش تو صورت مردا که چرا فلان کارو نکردی و محاکمه طور.... البته گناه ایشون که شمارو زدن رو نمیشه نادیده گرفت .... خصوصا که مادر بچشونی نه بنظرم جدایی اخرین راهه شما اختلافارو بزارین کنار برا خونواده هم احترام قائل شین هر اتفاقیم افتاد توهین نکنین

همه زن وشوهرهاهمدیگردوست دارن 

ومشکل اینه شمااحترام واسه هم نمیذارین 

چرادعوامیشه احترام همدیگرنگه نمیدارین خانوادهاچه گناهی دارن فوش بخانوادها میدین

وشمااگردلت به حال بچت بسوزه عزیزم بایدکمی کوتاه بیایین چراطلاق چرا قتی ناسازگاری زودطلاق یکم اخلاقهاتغییربدین بچه هم پدرهم مادرنیازداره مخصوصابااین وضع خراب جامعه بذارین بچه محبت دوطرف داشته باشه

عزیزم چرا رابطه ندارید شاید بیشتر مشکلات واسه اون باشه شاید مستقیم تاثیر نداشته باشه اما اثر خودشو م ...

درست میگن ایشون

اول یه سری اتفاقا میفته زن و شوهر حلش نمیکنن بعد کم کم رابطه جنسیشون قطع میشه بعد از هم بدشون میاد و..... یعنی این رابطه جنسیه اس که الان اوکی نیس و استحکام زندگیتونو بهم ریخته

فک کنم شما همو دوس دارید ولی درک نمی‌کنید همو.... شاید با یه صحبت اساسی حل بشه

آره روز به روز داریم از هم دورتر میشیم

من همیشه فک میکنم مقصر اصلی منم 

اما یه بار که باهم صحبت کردیم بهم گفت که تو توی این چند سال بهتر شدی اخلاق های خوب منو گرفتی

ولی من بدتر شدم اخلاق های بد تو رو گرفتم

خودش اذعان کرد من بهتر شدم نسبت به سال‌های اول ازدواج مون ولی اون بدتر

عزیزم چرا رابطه ندارید شاید بیشتر مشکلات واسه اون باشه شاید مستقیم تاثیر نداشته باشه اما اثر خودشو م ...

آره برای اونم هست

همسرم حوصله رابطه رو باهام نداره چون واژینیسموس هستم و میگه رابطه که باهات برقرار میکنم اذیت میشم ترجیح میده خود ا. ر. ض. ا. ع. ی کنه

آره روز به روز داریم از هم دورتر میشیم من همیشه فک میکنم مقصر اصلی منم  اما یه بار که باهم صح ...

حیفه چندساله ازدواج کردین خرابش نکنین... مشکلات جامعه زیاده اقتصادی و.... فشار میاره شما دیگه بهم نپرین سر خرج ماشین و ....

حیفه چندساله ازدواج کردین خرابش نکنین... مشکلات جامعه زیاده اقتصادی و.... فشار میاره شما دیگه بهم نپ ...

8 سال ازدواج کردیم

سر ماشین نبود من حتی گفتم بهش پول میدم نگران نباشه

سر دروغش بود که حقوقش رو بهم کم گفته بود بعد یهو اومد آرومم کنه گفت حقوق آنقدر گرفتم بجای اینقدر 

یکی از قرض های ماه قبل ماشین رو دادم نگران نباش

حتی دروغشم اونطور عصبانیم نکرد فقط یکم بهش توپیدم که چرا دروغ میگی 

ولی وقتی قسم جون بچمو خورد دیگه اعصابم کامل خراب شد و شروع به فحاشی کردم