2777
2789
عنوان

شوهرم منتظره تا نظرتون و بهش بگم

532 بازدید | 81 پست
سلام به نظرتون اتو بخار بهتره یا اتو پرسی ؟
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتوبخارداریم اتوپرسی باهاش کارنکردم ولی میگن خوبه ولی اتوبخارومن راضیم
تاوقتی کسی ازتون نظرنخواسته نظرندید *جواب سوال طرفوبدیدبه کسی چه ربطی داره افکاروعقایدکسی چیه یانامزدش چجوریه که تجویزطلاق وازدواج میدیداحمقانه ترین کاراینه ادم ازکسی اینجانظربخواد .شبیه برره بریزن سرش وتجویزبدن .
بستگی ب حجم اتو در هفته داره واس اونایی ک همش لباس میشورن و اتو میکنن اتو پرسی خونه بزرگ میخواد،،فضای زیادی میگیره ،خیلی گرونه واس اونایی ک لباس کم دارن واس اتو ،اتوی بخار اسونه ،ارزونه و قر و فر ندارع ولی ضعف اتو بخار کند بودن کاره!! تو پرسی یه طرف لباس یه باره اتو میشه
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
من پدرم خودش فروشنده است
تاوقتی کسی ازتون نظرنخواسته نظرندید *جواب سوال طرفوبدیدبه کسی چه ربطی داره افکاروعقایدکسی چیه یانامزدش چجوریه که تجویزطلاق وازدواج میدیداحمقانه ترین کاراینه ادم ازکسی اینجانظربخواد .شبیه برره بریزن سرش وتجویزبدن .