2777
2789

منم قهرم فعلانم قصد آشتی ندارم عادت کرده همش من باید آشتی کنم تازه اون مقصر بوده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو سمتش سعی کن جوری رفتار کنی انگار نیست شاید اون پیش قدم شد اگه هم مقصر خودتی معذرت خواهی کن و بقیش و بسپار به خودش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم قهرم فعلانم قصد آشتی ندارم عادت کرده همش من باید آشتی کنم تازه اون مقصر بوده

سوره طلاق برای آشتی خوبه

مطالب همسر داری بخون تا بلد باشی ... نه بخوای تو زندگی خودت تجربه کسب کنی که اینجوری زیاد جالب نیست  ...

گلم تو باید مدیریت کنی ... مشکلات زندگی همش از بی تجربی و ناپختگی هست... شوهرمن اینقدر خوب بود خودم خرابش کردم چون بلد نبودم ... نمیدونستم چیو کی بگم یا چه جوری بگم...کلی تلاش کردم الان خوب شده  ولی مثل اولش نشد ... اصلا به همدیگه حتی به شوخی فوش ندین ... الکی نزنید همو  ❌️

احترامشو حتما همیشه نگه دار اصلا تو جم خیلی هم عصبانی شدی صداتو بالا نبر رو شوهرت ... اگه دوست داری مثل ملکه زندگی کنی باید شوهرت جایگاه پادشاه بشینه

.من کسی میشناسم اینقدر اخلاق بدی داشت همه میگفتن کی به این زن میده .... ولی زن گرفت توی نامزدی جواب تلفون خانمشو نمی‌داد.. خانمش زنگ میزد خونشون میگفت بگین نیست ... مادر پسره غصه می‌خورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم ... بعد عقد کم کم شد موم تو دست خانمش ... اون آقای بد اخلاق بعد این همه سال حتی کسی ندیده اینا صداشون روهم بالا بره چه برسه به دعوا ... خانمش یادش داده احترام بزاره ... مستقیم ازش نخواسته ها همه کاراشو با سیاست و غیر مستقیم میخواد از شوهرش ...

مامان پسره میگفت پسرم خسته کوفته میره خونه باز باید بچه داری کنه.. میگه خانمم بچه خسته کرده برو استراحت کن من نگه میدارم..  پوشک بچه عوض میکنه غذاشو میده... حمام دستشویی باواکتس میشوره چون بوش خانمشو اذیت میکنه 😄 خانمش اوز اول ازین مطالب همسر داری میخوند و... مطالب تاپیک  اینارو بخون کمکت میکنه

@دختر_گرانبها      

@nation_of_love  

@گلبوته__خانوم    

مطالب همسر داری و وویس مشاور خانواده ها مثل کلید مرد از دکتر حبشی و معصومه حاتمی گوش کن ..اینارو هم بتون خیلی خوبن

یا وَدود ۱۰۱ بار بخون به قند یا خرما یا چیز شیرین بخون بده شوهرت دلش نرم بشه

سوره یاسین و نساءمن خودم به نیت حفظ زندگی مشترکم میخوندم

و افزایش محبت زن و شوهر

یکی بهم گفته بود.. خیلی تاثیردر حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم

سوره ولعصر صبوری میاره...

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

با خودم امروز فکر میکردم چقدر خانم هست و دیدم که  اصلا رفتار زنونه ندارن بلد نیستن باشوهر چه جوری رفتار کنن جاش تا دلت بخواد رفتارهایی که شوهرو بد میکنه بلدن ...

برا خودشون خرج نمی‌کنن  آخرین نفر برا خودشون چیزی میخرن مخصوصا وقتی بچه دار میشن .... همش دلشون میسوزه با همون لباسای گله گشاد و بی رنگ و رو و پتوک ... مخصوصا توی پریودی بهونشونم  اینه که لک میشن ... بوی عرق هم میدن و بوی خون ... خودشون که نمی‌فهمن چون عادت کردن به بوش ... ولی شوهر که کنارشون هست بو به زیر دماغش میخوره 🫣

بعد چند وقت یه خرج میخواین  بکنن برای چیز مهم هااا  انقدر که خرج نکرده  شوهر  و عادت نداره  زورشون میاد بعد کلی غر میزنن به جونشون ..

اصلا هم سر زنده و شاد نیستن روزا همینجوری میگذرونن بیشتر وقتا هم که کله هاشون تو گوشی ... بلدم نیستن درستو حسابی حرف بزنن ... بیشترم دعوا و مشاجره .دارن ..

رمان عاشقونه چند وقته میخونم کاری به اغراق کردنشون ندارم چون میدونم رمانه ❌️... مثلا دخترایی که دل پسری رو میبرن بیشترین کاری که میکنن بغل و بوسه.....  یه بغل ساده با چنتا حرف ساده که رو شوهر خیلی تاثیر میزاره .... مثلا آخی بهترین جای دنیا همین‌جاست همه غمو خستگیم و بی وحوصلگیم در رفت 🥰

یا آخيش انگار خودمو زدم به شارژ 🥰

بعد بیشترین. چیز دیگه ای هم که داره حرفای خوب شونه تعریف کردنشونه  و تشکر کردنشون. از عشقشون .

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نرو سمتش سعی کن جوری رفتار کنی انگار نیست شاید اون پیش قدم شد اگه هم مقصر خودتی معذرت خواهی کن و بقی ...

قضاوت اشتباه کرد با این حال من عذر خواهی کردم ولی به ظاهر قبول کرد بعدم هرچی رفتم سمتش منو پس زد اینقدر رفتارش بد بود که لباس پوشیدم برم از خونه بیرون چون چند بار دیگه هم تکرار کرده بود دلم شکونده بود ولی من هیچی نگفتم 

ایبار دیگه خیلی بی احترامی کرد بهم

با خودم امروز فکر میکردم چقدر خانم هست و دیدم که  اصلا رفتار زنونه ندارن بلد نیستن باشوهر چه جو ...

ما رفتار زنونه نشون دادیم این رفتار دیدیم

نمیدونم شاید زیاده روی کردم

ما رفتار زنونه نشون دادیم این رفتار دیدیم نمیدونم شاید زیاده روی کردم

هرچیزی از حد نباید گذشت 

مثلا من کسی میشناسم ناخون شوهرشو می‌گرفت شوهرش خیانت کرد ... هرچیزی زیادیش دل آدمو میزنه گلم

الان موندم چیکار باید بکنم

سوره طلاق بخون برای آشتی خیلی جواب میده 

همین که نزاشته بری از خونه خودش ینی نمیخواد کش پیدا کنه .. و سعی کن هیچ وقت خونه رو ترک نکنی گلم 

من یه عادت بد دارم درسته باعث شده شوهرم جدیم نگیره ولی خو  خوبیش اینه که زیاد دعاهامون کش پیدا نمیکنه ..🥲

تو اوج دعوا و عصبانت خندم میگیره 🙄 دست خودم نیست .. بهش میگم ببین از شدت عصبی بودن مغزم دستور خنده داده تا سکته نکنم 😑😬😒

بعد اونم میخنده و تموم 😶

سوره طلاق برای آشتی خوبه مطالب همسر داری بخون تا بلد باشی ... نه بخوای تو زندگی خودت تجربه کسب کنی ...

ایناهارو هم بخون به غذا واقعا تاثیر دارن

مردها بعضی وقتا که ناراحتن میرن تو غار تنهایی وترجیح میدن تنهاباشن اما به شخصیت و...هم درش دخیل هست که باید صحبت بشه که دقیقاریشه یابی بشه. 

شمارفتار معمول خودت رو که داشتی داشته باش وبهش فرصت بده تا بااین قضیه که ناراحت شده شایدکناربیاد 

قضاوت اشتباه کرد با این حال من عذر خواهی کردم ولی به ظاهر قبول کرد بعدم هرچی رفتم سمتش منو پس زد این ...

عزیزم همیشه پیش قدم شدی عادت کرده بهتره بذاریش تو حال خودش تا درست بشه امیدوارم مشکلت حل بشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید